Akay, esnaf vehalkın sorunlarını dinliyor

>> ALİ BOZ

 

Fevzipaşa mahallesi semt pazarında pazarcı esnafının sorunlarını dinleyen ve acil yapılması gereken işler için talimat veren Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, her gittiği pazarda ilgi ile karşılanıyor.

Başkan Akay, semt pazarlarını dolaşırken Mahalle sakinleriyle de görüşerek sıkıntıları ve belediyeden taleplerinin ne olduğunu tespit ediyor. Başkan Akay, mahalle sakinlerinin acil ihtiyaçları konusunda da ekipleri yönlendiriyor.

Seyhan’ın bilge başkanı olarak bilinen Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay,” Pazarcı esnafımızın ve mahalle sakinlerimizin sıkıntılarını yerinde tespit ederek çözüm yolları buluyoruz. Başkanlık makamı oturulacak yer değildir. Halkın içinde olmak ve onların sıkıntılarını çözmek bir başkanın asli görevidir.” dedi.