Adana Estetisyenler Derneği Başkanı Öznur Atay: Mesleğimiz özel bir meslek

Yaşam 21.02.2024 - 10:47, Güncelleme: 21.02.2024 - 10:47 3441+ kez okundu.
 

Adana Estetisyenler Derneği Başkanı Öznur Atay: Mesleğimiz özel bir meslek

Adana Estetisyenler Derneği, geleneksel hale gelen sektör buluşmasını bir otelde yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.
>> ALİ BOZ/ŞEYDA TURAÇLAR     Adana Estetisyenler Derneği Başkanı Öznur Atay, “ Bugün özel bir gün. Biz, her sene düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz kahvaltılı buluşma toplantısına katıldığınız için hepinize minnettarım. Sektörümüz artık kabul görmüş bir sektör. Yıllardır emek veriyoruz. Mesleğimiz çok güzel ve özel bir meslektir. Mesleğimizin değerini bilelim.” dedi.   Atay, kahvaltıya katılan sektör temsilcilerine yaptığı konuşmada, şunları söyledi. “ Biz büyük bir aileyiz. Sizlerle burada olmak çok güzel ve onur vericidir. Sizlerle birlikte olmak başarılarımıza daha da başarı katacağına inanıyorum. Sektörümüz 2001 yılından buyana kabul görmüş bir sektör. Sektörümüzü daha da ileriye götürmek için çaba sarf edelim. Mesleğimiz bizim için çok önemli ve özel bir meslek, mesleğimizi de dayanışmayı ön planda tutmalıyız.”   Kuaförler, Güzellik Salonu İşletmeleri ve Manikürcüler Odası Başkan Vekili Sonay Özoğul da yaptığı konuşmada desteklerini kendilerinden esirgemeyen firmalara teşekkür etti. Özoğul, “Beraber çok güzel projelere imza atacağız. Çukurova Güzellik Festivali adı altında birçok eğitimler yapacağız. Mesleğimizi daha da ileriye taşıyacağız.”   Sektör buluşmasına Adana Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Niyazi Göger, Adana Kuaförler, Güzellik Salonu İşletmeleri ve Manikürcüler Odası Başkanı Hacı Emin Ünal’ın yanı sıra UGUFED Federasyon Başkanı Nuran Şahin ve yönetim üyeleri, Başkan Özgün Akkoca, MERGUD Başkanı Perihan Caner ve Yönetim Kurulu üyeleri, HATDER Başkanı Seher Yanmaz, AKGİSO Yönetim Kurulu üyesi Burhan Karataş gibi sektörün önde gelen isimleri katıldı. Kahvaltı etkinliğine emeği geçen Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Vekili Sonay Özoğul, Gülgün Sariaslan, Belgin Çobandağ, Sevgi Sevinç ve Durdu Kıran haklı bir övgü aldılar.   Dernek Yönetimi ve Üyeleri derneğin kurucu üyesi, fikir öncüsü ve 6 yıldır Başkan olarak görev yapan Öznur Atay’a verdiği üstün hizmetlerden dolayı plaketle ödüllendirilirken, yaptığı yardımlarla esnafa ve çevresine örnek olan Akgiso Yönetim Kurulu üyesi Burhan Karataş 'a da yardim severliğinden dolayı plaket verilirken, bu arada sektörün sponsor firmalarına da teşekkür plaketleri verildi.          
Adana Estetisyenler Derneği, geleneksel hale gelen sektör buluşmasını bir otelde yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.

>> ALİ BOZ/ŞEYDA TURAÇLAR

 

 

Adana Estetisyenler Derneği Başkanı Öznur Atay, “ Bugün özel bir gün. Biz, her sene düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz kahvaltılı buluşma toplantısına katıldığınız için hepinize minnettarım. Sektörümüz artık kabul görmüş bir sektör. Yıllardır emek veriyoruz. Mesleğimiz çok güzel ve özel bir meslektir. Mesleğimizin değerini bilelim.” dedi.

 

Atay, kahvaltıya katılan sektör temsilcilerine yaptığı konuşmada, şunları söyledi. “ Biz büyük bir aileyiz. Sizlerle burada olmak çok güzel ve onur vericidir. Sizlerle birlikte olmak başarılarımıza daha da başarı katacağına inanıyorum. Sektörümüz 2001 yılından buyana kabul görmüş bir sektör. Sektörümüzü daha da ileriye götürmek için çaba sarf edelim. Mesleğimiz bizim için çok önemli ve özel bir meslek, mesleğimizi de dayanışmayı ön planda tutmalıyız.”

 

Kuaförler, Güzellik Salonu İşletmeleri ve Manikürcüler Odası Başkan Vekili Sonay Özoğul da yaptığı konuşmada desteklerini kendilerinden esirgemeyen firmalara teşekkür etti. Özoğul, “Beraber çok güzel projelere imza atacağız. Çukurova Güzellik Festivali adı altında birçok eğitimler yapacağız. Mesleğimizi daha da ileriye taşıyacağız.”

 

Sektör buluşmasına Adana Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Niyazi Göger, Adana Kuaförler, Güzellik Salonu İşletmeleri ve Manikürcüler Odası Başkanı Hacı Emin Ünal’ın yanı sıra UGUFED Federasyon Başkanı Nuran Şahin ve yönetim üyeleri, Başkan Özgün Akkoca, MERGUD Başkanı Perihan Caner ve Yönetim Kurulu üyeleri, HATDER Başkanı Seher Yanmaz, AKGİSO Yönetim Kurulu üyesi Burhan Karataş gibi sektörün önde gelen isimleri katıldı. Kahvaltı etkinliğine emeği geçen Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Vekili Sonay Özoğul, Gülgün Sariaslan, Belgin Çobandağ, Sevgi Sevinç ve Durdu Kıran haklı bir övgü aldılar.

 

Dernek Yönetimi ve Üyeleri derneğin kurucu üyesi, fikir öncüsü ve 6 yıldır Başkan olarak görev yapan Öznur Atay’a verdiği üstün hizmetlerden dolayı plaketle ödüllendirilirken, yaptığı yardımlarla esnafa ve çevresine örnek olan Akgiso Yönetim Kurulu üyesi Burhan Karataş 'a da yardim severliğinden dolayı plaket verilirken, bu arada sektörün sponsor firmalarına da teşekkür plaketleri verildi.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.