Bakan Yerlikaya’dan Dr. Halil Nacar’a tam destek

Yerel 25.03.2024 - 10:41, Güncelleme: 25.03.2024 - 10:41 4162+ kez okundu.
 

Bakan Yerlikaya’dan Dr. Halil Nacar’a tam destek

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Cumhur İttifakı Yüreğir Belediye Başkan Adayı Dr. Halil Nacar’a destek sözü vererek, “Yüreğir’de Dr. Nacar’ı seçin, biz de yanında olalım ve destekleyelim. Yüreğir’in hayalleri gerçek olsun” dedi.
İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam’ın Serinevler Kapalı Semt pazarında düzenlediği geleneksel iftar yemeğine katılan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar’ın yanında olduklarını söyledi. “GECE GÜNDÜZ SİZE HİZMET EDECEKLER” İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Türkiye’nin huzuru demek önce Adana’nın, Yüreğir’in, Kiremithanenin tüm mahallelerin huzuru demek 600 bin polis jandarma ve güvenlik güçlerimiz ile çalışıyoruz ve canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Sizin gözünüzün içindeki ışıltıya hayranız. Adana Cumhurbaşkanımızı külliyeye gönderdi Türkiye’nin huzuru yerelde başlıyor yani belediyelerde başlıyor huzur. Yüreğir’de Fatih Mehmet Kocaispir kardeşimizin ne yaptığını biliyoruz. Belediyeyi emanet ettiğiniz kişi Şehremini, samimi, kararlı, azimli gece gündüz demeden çalışan ortaya eser çıkınca ben değil biz diyen biri olmalı. Fatih kardeşimizden sonra Halil Nacar başkanımız inşallah Yüreğir’de şehremini olacak. Allah bizi size mahçup etmesin. 31 Mart günü gözünüzü yumup kalbinizi dinleyip şehremini kim olacak karar vereceksiniz. On saniyede bastığınız mührün 5 yıl telafisi yok. Bizim arkadaşlarımız size gece gündüz hizmet edecekler biz buna talibiz” ifadelerini kullandı. Yerlikaya, “Yüreğir’de Dr. Nacar’ı seçin, biz de yanında olalım ve destekleyelim. Yüreğir’in hayalleri gerçek olsun” ifadelerini kullandı. COŞKULU KALABALIK “EVET” DİYE BAĞIRDI Bakan Yerlikaya’nın, “Yüreğir’de 31 Mart akşamı Halil Nacar başkanımızı seçmeye ben hazırım siz hazır mısınız. Şehri emin yapmaya hazır mıyız” diye sordu coşkulu kalabalık hep bir ağızdan “Evet” diye alanı inletti.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Cumhur İttifakı Yüreğir Belediye Başkan Adayı Dr. Halil Nacar’a destek sözü vererek, “Yüreğir’de Dr. Nacar’ı seçin, biz de yanında olalım ve destekleyelim. Yüreğir’in hayalleri gerçek olsun” dedi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam’ın Serinevler Kapalı Semt pazarında düzenlediği geleneksel iftar yemeğine katılan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar’ın yanında olduklarını söyledi.

“GECE GÜNDÜZ SİZE

HİZMET EDECEKLER”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Türkiye’nin huzuru demek önce Adana’nın, Yüreğir’in, Kiremithanenin tüm mahallelerin huzuru demek 600 bin polis jandarma ve güvenlik güçlerimiz ile çalışıyoruz ve canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Sizin gözünüzün içindeki ışıltıya hayranız. Adana Cumhurbaşkanımızı külliyeye gönderdi Türkiye’nin huzuru yerelde başlıyor yani belediyelerde başlıyor huzur. Yüreğir’de Fatih Mehmet Kocaispir kardeşimizin ne yaptığını biliyoruz. Belediyeyi emanet ettiğiniz kişi Şehremini, samimi, kararlı, azimli gece gündüz demeden çalışan ortaya eser çıkınca ben değil biz diyen biri olmalı. Fatih kardeşimizden sonra Halil Nacar başkanımız inşallah Yüreğir’de şehremini olacak. Allah bizi size mahçup etmesin. 31 Mart günü gözünüzü yumup kalbinizi dinleyip şehremini kim olacak karar vereceksiniz. On saniyede bastığınız mührün 5 yıl telafisi yok. Bizim arkadaşlarımız size gece gündüz hizmet edecekler biz buna talibiz” ifadelerini kullandı. Yerlikaya, “Yüreğir’de Dr. Nacar’ı seçin, biz de yanında olalım ve destekleyelim. Yüreğir’in hayalleri gerçek olsun” ifadelerini kullandı.

COŞKULU KALABALIK “EVET” DİYE BAĞIRDI

Bakan Yerlikaya’nın, “Yüreğir’de 31 Mart akşamı Halil Nacar başkanımızı seçmeye ben hazırım siz hazır mısınız. Şehri emin yapmaya hazır mıyız” diye sordu coşkulu kalabalık hep bir ağızdan “Evet” diye alanı inletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.