Çocukların yüzlerinde gülücük olmayı sürdürüyorlar

Yaşam 02.01.2024 - 10:54, Güncelleme: 02.01.2024 - 10:54 3442+ kez okundu.
 

Çocukların yüzlerinde gülücük olmayı sürdürüyorlar

“Her Şey Bir Gülücük İçin” sloganı ile yola çıkan ve yıllardır da bu doğrultuda hayatın her alanında yer aylan çocukların yüzlerinde gülücük oluyorlar…
SABİT ÖZKESER    Kimden mi bahsediyoruz; ? tabii ki 13 yıl önce  kurulan Gönüllü Palyaçolar Adana Grubu’ndan… Daha önce bir çok kez etkinliğe imza atan Gönüllü Palyaçolar bir kez daha Hatay’da depremzede çocukların yanında oldular ve mont,bot ve bere dağıttılar… 330 ÇOCUĞUN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜLER Örnek çalışmalar içerisinde bulunan Gönüllü Palyaçolar Adana Grubu’nun Seyhan Belediyesi Meclis Üyesi aday adayı Fırat Arsunar, Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki büyük depremin vurduğu Hatay’da Güzelburç ve Nilüfer konteyner kentlerinde hayırsever gönüllülerin desteği ile toplam 330 çocuğa mont,bot ve bere desteğinde bulunduklarını söyledi. Fırat Arsunar, “Yılbaşı öncesi bu çocuklarımıza giysi desteğinin dışında moral ve motivasyonları için müzik eşliğinde dans edip, yüzlerini boyadık ve kendilerine sosis balon dağıtırken, yüzlerinde gülücük olduk. Bizlerle birlikte olan gönüllü dostlarımıza çok teşekkür ederiz.  Emeklerine, yüreklerine sağlık” dedi. “HATAY’DA SEN ÜŞÜRKEN BEN ISINAMAM ÇOCUK” Gönüllü Palyaçolar Adana Grubu’nun Seyhan Belediye Meclis Üyesi aday adayı Fırat Arsunar, “Hatay’da Sen Üşürken Ben Isınamam Çocuk” projesi kapsamında bire bir çocuklara giysilerin teslim edildiğini anlattı. Gönüllü Palyaçolar Adana Grubu üyeleri, daha önce de birçok kez geldikleri Hatay ve ilçelerinde deprem bölgelerini ziyaret ederken, çocuklara sosis balon, boyama kitabı, kalem, kek, meyve suyu, çikolata ve bir pikap dolusu hijyen kolisi ve ihtiyaç maddelerini depremzedelere teslim etmişlerdi. 2010 yılından bu yana Gönüllü Palyaçolar Adana Grubu’na  katılan çok gönüllü kişiler, çocuklarımıza, yaşlılarımıza umut oldu. Üyelerin kimi öğrenci kimi ev hanımı kimi çalışan kişilerden oluşurken, bu gönül yoluna hiçbir koşul beklemeden girdiler. Grup, yıllar içerisinde çok büyük bir aile oldu. Grup herhangi bir dernek, kurum veya kuruluş değildir. Tamamen gönüllülük esaslı bir oluşumdur. Her şey bir gülücük için ve bu yolda çalışmalarını sürdürüyor.
“Her Şey Bir Gülücük İçin” sloganı ile yola çıkan ve yıllardır da bu doğrultuda hayatın her alanında yer aylan çocukların yüzlerinde gülücük oluyorlar…

SABİT ÖZKESER
 

 Kimden mi bahsediyoruz; ? tabii ki 13 yıl önce  kurulan Gönüllü Palyaçolar Adana Grubu’ndan… Daha önce bir çok kez etkinliğe imza atan Gönüllü Palyaçolar bir kez daha Hatay’da depremzede çocukların yanında oldular ve mont,bot ve bere dağıttılar…

330 ÇOCUĞUN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜLER

Örnek çalışmalar içerisinde bulunan Gönüllü Palyaçolar Adana Grubu’nun Seyhan Belediyesi Meclis Üyesi aday adayı Fırat Arsunar, Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki büyük depremin vurduğu Hatay’da Güzelburç ve Nilüfer konteyner kentlerinde hayırsever gönüllülerin desteği ile toplam 330 çocuğa mont,bot ve bere desteğinde bulunduklarını söyledi. Fırat Arsunar, “Yılbaşı öncesi bu çocuklarımıza giysi desteğinin dışında moral ve motivasyonları için müzik eşliğinde dans edip, yüzlerini boyadık ve kendilerine sosis balon dağıtırken, yüzlerinde gülücük olduk. Bizlerle birlikte olan gönüllü dostlarımıza çok teşekkür ederiz.  Emeklerine, yüreklerine sağlık” dedi.

“HATAY’DA SEN ÜŞÜRKEN BEN ISINAMAM ÇOCUK”

Gönüllü Palyaçolar Adana Grubu’nun Seyhan Belediye Meclis Üyesi aday adayı Fırat Arsunar, “Hatay’da Sen Üşürken Ben Isınamam Çocuk” projesi kapsamında bire bir çocuklara giysilerin teslim edildiğini anlattı. Gönüllü Palyaçolar Adana Grubu üyeleri, daha önce de birçok kez geldikleri Hatay ve ilçelerinde deprem bölgelerini ziyaret ederken, çocuklara sosis balon, boyama kitabı, kalem, kek, meyve suyu, çikolata ve bir pikap dolusu hijyen kolisi ve ihtiyaç maddelerini depremzedelere teslim etmişlerdi. 2010 yılından bu yana Gönüllü Palyaçolar Adana Grubu’na  katılan çok gönüllü kişiler, çocuklarımıza, yaşlılarımıza umut oldu. Üyelerin kimi öğrenci kimi ev hanımı kimi çalışan kişilerden oluşurken, bu gönül yoluna hiçbir koşul beklemeden girdiler. Grup, yıllar içerisinde çok büyük bir aile oldu. Grup herhangi bir dernek, kurum veya kuruluş değildir. Tamamen gönüllülük esaslı bir oluşumdur. Her şey bir gülücük için ve bu yolda çalışmalarını sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.