Down Sendromlu Selin Naz, dünya şampiyonu oldu

Sağlık (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.03.2024 - 12:38, Güncelleme: 24.03.2024 - 12:38 2998+ kez okundu.
 

Down Sendromlu Selin Naz, dünya şampiyonu oldu

Antalya’da düzenlenen 2. Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları’nda, Adanalı down sendromlu cinmastikçi Selin Naz Özcan şampiyon oldu.
Down Sendromlu Sporcuların Olimpiyat Oyunları bu yıl Antalya’da yapıldı. Antalya’da ilk kez düzenlenen 2. Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları’nın (2024 Trisome Games) açılış Seronomisi gerçekleştirildi. 33 ülkeden 488 özel sporcunun katıldığı organizasyon alanında dünyanın en büyüğü olma özelliği taşıyor. Bu yarışmaya Adanalı down sendromlu cinmastik sporcusu Selin Naz Özcan da katıldı. Özcan, Dünya Spor Oyunları’nda dünya şampiyonu oldu. Özcan, Antalya’dan dönüşte memleketi Adana’da coşkuyla karşılandı. Özcan, havalimanında kazandığı dünya şampiyonluğundan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.
Antalya’da düzenlenen 2. Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları’nda, Adanalı down sendromlu cinmastikçi Selin Naz Özcan şampiyon oldu.

Down Sendromlu Sporcuların Olimpiyat Oyunları bu yıl Antalya’da yapıldı. Antalya’da ilk kez düzenlenen 2. Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları’nın (2024 Trisome Games) açılış Seronomisi gerçekleştirildi. 33 ülkeden 488 özel sporcunun katıldığı organizasyon alanında dünyanın en büyüğü olma özelliği taşıyor.

Bu yarışmaya Adanalı down sendromlu cinmastik sporcusu Selin Naz Özcan da katıldı. Özcan, Dünya Spor Oyunları’nda dünya şampiyonu oldu.

Özcan, Antalya’dan dönüşte memleketi Adana’da coşkuyla karşılandı. Özcan, havalimanında kazandığı dünya şampiyonluğundan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.