Kaderleri aynı…

Yaşam 30.01.2024 - 11:11, Güncelleme: 30.01.2024 - 11:11 3711+ kez okundu.
 

Kaderleri aynı…

Soğuk hava tüm yurtta olduğu gibi Adana’da da özellikle geceleri etkisini gösteriyor. Kentin en işlek bölgelerinden biri olan ve üniversite gençlerinin akın ettiği Duygu Kafe yanındaki otobüs durağında kalan sokak köpeklerine soğuktan etkilenmemeleri için vatandaşlar sahip çıkıyor…
>> SABİT ÖZKESER/ÖZEL   GÖRENLERİN İÇİNİ SIZLATTI Kimsesizlerin de uğrak yeri olarak da bilinen duraklarda bir vatandaş da can dostlarımızla birlikte aynı kaderi paylaşırken, görenlerin içini sızlatıyordu…Çevredeki  duyarlı vatandaşların yardımıyla altına ve üstlerine serilen battaniye ile kimsesiz kişi ve köpekler ısınarak uyudukları görüldü.  Vatandaşlar, “Sıcak kent olarak bilinen Adana’da da zaman zaman dondurucu soğuklar yaşanmaktadır. Durakta kalan kimsesiz  insanlar ile hayvanlar donmasın diye duyarlı kişiler battaniyeler vererek, üzerlerini örtmektedir. Ayrıca; yiyecek konusunda da yardımcı oluyorlar.Devletimizin hey insanlarımıza hem de  can dostlarımızın bu sorununa sahip çıkmalarını bekliyoruz… Bu gibi insan ve köpekler şanslı olabilir ama buna benzer çok sayıda kimsesiz insanımız ile sokak hayvanlarımız bulunuyor. Yetkililerimizden ricamız; bu soruna bir çözüm bulsunlar… Bu tür görüntüler bize yakışmıyor” dediler.
Soğuk hava tüm yurtta olduğu gibi Adana’da da özellikle geceleri etkisini gösteriyor. Kentin en işlek bölgelerinden biri olan ve üniversite gençlerinin akın ettiği Duygu Kafe yanındaki otobüs durağında kalan sokak köpeklerine soğuktan etkilenmemeleri için vatandaşlar sahip çıkıyor…

>> SABİT ÖZKESER/ÖZEL

 

GÖRENLERİN İÇİNİ SIZLATTI

Kimsesizlerin de uğrak yeri olarak da bilinen duraklarda bir vatandaş da can dostlarımızla birlikte aynı kaderi paylaşırken, görenlerin içini sızlatıyordu…Çevredeki  duyarlı vatandaşların yardımıyla altına ve üstlerine serilen battaniye ile kimsesiz kişi ve köpekler ısınarak uyudukları görüldü.  Vatandaşlar, “Sıcak kent olarak bilinen Adana’da da zaman zaman dondurucu soğuklar yaşanmaktadır. Durakta kalan kimsesiz  insanlar ile hayvanlar donmasın diye duyarlı kişiler battaniyeler vererek, üzerlerini örtmektedir. Ayrıca; yiyecek konusunda da yardımcı oluyorlar.Devletimizin hey insanlarımıza hem de  can dostlarımızın bu sorununa sahip çıkmalarını bekliyoruz… Bu gibi insan ve köpekler şanslı olabilir ama buna benzer çok sayıda kimsesiz insanımız ile sokak hayvanlarımız bulunuyor. Yetkililerimizden ricamız; bu soruna bir çözüm bulsunlar… Bu tür görüntüler bize yakışmıyor” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.