LÖSEV 25 yaşında

Yaşam 18.01.2024 - 11:52, Güncelleme: 18.01.2024 - 11:52 3557+ kez okundu.
 

LÖSEV 25 yaşında

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) 25 yaşında… LÖSEV Adana Halkla İlişkiler Yönetmeni Buğse Güler Çakan, 25 yıllık tecrübe, 74 bini aşkın hasta ve 6 milyon gönüllü ile kendilerinin kocaman bir mutlu aile olduklarını söylerken, “Çocuklarımızın sağlıklı ve mutlu bireyler olarak yaşaması, yetişmesi ve kendilerini bu zorlu savaşlarında yalnız hissetmemeleri için mücadele ediyoruz” dedi.
>> SABİT ÖZKESER       “ON BİNLERCE ÇOCUK İÇİN ÇÖZÜMLER ÜRETTİK” Çukurova Press’i ziyaret ederek  Çalışan Gazetecilerin Bayramı’nı kutlayan ve kurumun faaliyetleri ile ilgili bilgi veren  Çakan, “LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı olarak, Türkiye genelinde sayıları 80.000’in üzerinde Lösemi ve Kanser tedavisi gören çocuklarımız ile ailelerine tamamen ücretsiz tedavi, eğitim ve konaklama hizmetleri veriyoruz. LÖSEV’in temelleri 1998’de bir masa ve bir sandalye ile lösemi, yoksulluk ve yoksunlukla mücadele için atıldı. 25 yıldır Löseminin tedavi edilebilen bir hastalık olduğunu topluma anlatırken, bir tek çocuk için değil on binlerce çocuk için çözümler üretmeye devam ettik” diye konuştu.   “BU MÜCADELE HEPİMİZ İÇİN” LÖSEV Adana Halkla İlişkiler Yönetmeni Buğse Güler Çakan, “Yıllarca yıkılmayacak eserler hayata geçirirken iyileşen her çocuk, yüzü gülen her anne hepinizin eseri oldu. Ve LÖSEV 25 yaşında!  Tam 25 yıldır dışarıdan küçük, yaşayana büyük dertlerin yaşandığı, ancak tek ihtimalin kazanmak olduğu bir mücadele veriyoruz. Kanser ve Lösemideki tedavi başarımızı artırmak ve toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla sevgi, iyilik ve umutla 25 yıldır mücadele ederek emek vermeye devam ediyoruz. Çünkü bu mücadele hepimiz için” diye konuştu.   “BU HASTALIKLAR BİR KADER DEĞİLDİR”   Çocuklar ile hastalara da seslenen Çakan, “Lösemi ve Kanser çok hızla artıyor. Ülkemizde her sene yaklaşık 200 bin yeni çocuğumuzu, insanımızı bu canavara teslim ediyoruz. Özellikle löseminin bir yaşın altında hatta yeni doğan bebeklerde görülmesi hepimizi çok kaygılandırıyor. Hastalarımızın iyileşmesi için uğraştığımız kadar kanser yapan sebeplerle savaşmalıyız. Bu hastalıklar bir kader değildir. Unutmayalım ki; hem lösemi hem de tüm kanserler önlenebilmektedir.  Sen de kansere dur de…El ele, gönül gönüle verirsek, kansere dur diyebilirsek inan ki;  yavrularımızı bu illetten koruyabiliriz” dedi. LÖSEV Adana Halkla İlişkiler Yönetmeni Buğse Güler Çakan, “LÖSEV büyüdü. Artık yetişkin lösemi ve kanser hastalarına da maddi, sosyal, ücretsiz tedavi ve psikolojik destekler veriyor” diye konuştu.  
Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) 25 yaşında… LÖSEV Adana Halkla İlişkiler Yönetmeni Buğse Güler Çakan, 25 yıllık tecrübe, 74 bini aşkın hasta ve 6 milyon gönüllü ile kendilerinin kocaman bir mutlu aile olduklarını söylerken, “Çocuklarımızın sağlıklı ve mutlu bireyler olarak yaşaması, yetişmesi ve kendilerini bu zorlu savaşlarında yalnız hissetmemeleri için mücadele ediyoruz” dedi.

>> SABİT ÖZKESER

 

 

 

“ON BİNLERCE ÇOCUK İÇİN

ÇÖZÜMLER ÜRETTİK”

Çukurova Press’i ziyaret ederek  Çalışan Gazetecilerin Bayramı’nı kutlayan ve kurumun faaliyetleri ile ilgili bilgi veren  Çakan, “LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı olarak, Türkiye genelinde sayıları 80.000’in üzerinde Lösemi ve Kanser tedavisi gören çocuklarımız ile ailelerine tamamen ücretsiz tedavi, eğitim ve konaklama hizmetleri veriyoruz. LÖSEV’in temelleri 1998’de bir masa ve bir sandalye ile lösemi, yoksulluk ve yoksunlukla mücadele için atıldı. 25 yıldır Löseminin tedavi edilebilen bir hastalık olduğunu topluma anlatırken, bir tek çocuk için değil on binlerce çocuk için çözümler üretmeye devam ettik” diye konuştu.

 

“BU MÜCADELE

HEPİMİZ İÇİN”

LÖSEV Adana Halkla İlişkiler Yönetmeni Buğse Güler Çakan, “Yıllarca yıkılmayacak eserler hayata geçirirken iyileşen her çocuk, yüzü gülen her anne hepinizin eseri oldu. Ve LÖSEV 25 yaşında!  Tam 25 yıldır dışarıdan küçük, yaşayana büyük dertlerin yaşandığı, ancak tek ihtimalin kazanmak olduğu bir mücadele veriyoruz. Kanser ve Lösemideki tedavi başarımızı artırmak ve toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla sevgi, iyilik ve umutla 25 yıldır mücadele ederek emek vermeye devam ediyoruz. Çünkü bu mücadele hepimiz için” diye konuştu.

 

“BU HASTALIKLAR

BİR KADER DEĞİLDİR”

 

Çocuklar ile hastalara da seslenen Çakan, “ Lösemi ve Kanser çok hızla artıyor. Ülkemizde her sene yaklaşık 200 bin yeni çocuğumuzu, insanımızı bu canavara teslim ediyoruz. Özellikle löseminin bir yaşın altında hatta yeni doğan bebeklerde görülmesi hepimizi çok kaygılandırıyor. Hastalarımızın iyileşmesi için uğraştığımız kadar kanser yapan sebeplerle savaşmalıyız. Bu hastalıklar bir kader değildir. Unutmayalım ki; hem lösemi hem de tüm kanserler önlenebilmektedir.  Sen de kansere dur de…El ele, gönül gönüle verirsek, kansere dur diyebilirsek inan ki;  yavrularımızı bu illetten koruyabiliriz” dedi. LÖSEV Adana Halkla İlişkiler Yönetmeni Buğse Güler Çakan, “LÖSEV büyüdü. Artık yetişkin lösemi ve kanser hastalarına da maddi, sosyal, ücretsiz tedavi ve psikolojik destekler veriyor” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.