MHP'den istifa eden Rüçhan İlvan: Karalar benim idolümdür

Siyaset 20.03.2024 - 10:11, Güncelleme: 20.03.2024 - 10:11 3321+ kez okundu.
 

MHP'den istifa eden Rüçhan İlvan: Karalar benim idolümdür

Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) uzun yıllardır il-ilçe teşkilatlarının her kademesinde görev yapan, hali hazırda Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve İmar Komisyonu Başkanı olan Rüçhan İlvan partisinden istifa etti.
>> ALİ BOZ/ŞEYDA TURAÇLAR   “YÜREĞİR İLÇE BAŞKANI HARİÇ KİMSEYE KIRGIN DEĞİLİM” Rüçhan İlvan, istifasıyla ilgili yaptığı açıklamada,“Gördüğüm lüzum üzerine ve bireysel çıkarını parti ve toplum çıkarları üzerinde tutan Yüreğir İlçe Başkanına karşı böyle bir karar aldım. Ayrıca görevde bulunduğum süre içerisinde birlikte çalıştığım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yüreğir ilçe Başkanı hariç kimseye kırgın değilim” dedi.   “HİÇBİR SİYASİ BEKLENTİM OLMAKSIZIN İDOLÜM ZEYDAN KARALAR’IN YANINDA OLACAĞIM” MHP’den istifa ederek, tüm dikkatleri üzerine çeken Rüçhan İlvan, hiçbir siyasi beklentisi olmaksızın siyasetteki idolü Zeydan Karalar’ın yanında olacağını da vurguladı. İlvan’ın bu tavrının Yüreğir’deki kritik seçimde etkili olacağı tahmin ediliyor. 2019 yılında yapılan seçimde Rüçhan İlvan’ın partiye yaklaşık 5 bin oy kazandırdığı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.
Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) uzun yıllardır il-ilçe teşkilatlarının her kademesinde görev yapan, hali hazırda Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve İmar Komisyonu Başkanı olan Rüçhan İlvan partisinden istifa etti.

>> ALİ BOZ/ŞEYDA TURAÇLAR

 

“YÜREĞİR İLÇE BAŞKANI HARİÇ

KİMSEYE KIRGIN DEĞİLİM”

Rüçhan İlvan, istifasıyla ilgili yaptığı açıklamada,“Gördüğüm lüzum üzerine ve bireysel çıkarını parti ve toplum çıkarları üzerinde tutan Yüreğir İlçe Başkanına karşı böyle bir karar aldım. Ayrıca görevde bulunduğum süre içerisinde birlikte çalıştığım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yüreğir ilçe Başkanı hariç kimseye kırgın değilim” dedi.

 

“HİÇBİR SİYASİ BEKLENTİM OLMAKSIZIN

İDOLÜM ZEYDAN KARALAR’IN YANINDA OLACAĞIM”

MHP’den istifa ederek, tüm dikkatleri üzerine çeken Rüçhan İlvan, hiçbir siyasi beklentisi olmaksızın siyasetteki idolü Zeydan Karalar’ın yanında olacağını da vurguladı. İlvan’ın bu tavrının Yüreğir’deki kritik seçimde etkili olacağı tahmin ediliyor. 2019 yılında yapılan seçimde Rüçhan İlvan’ın partiye yaklaşık 5 bin oy kazandırdığı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.