Öğrenciler geleceğe nefes oldu

Yaşam 27.03.2024 - 12:48, Güncelleme: 27.03.2024 - 12:48 3136+ kez okundu.
 

Öğrenciler geleceğe nefes oldu

Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi kampüsünde düzenlenen “Geleceğe Nefes” fidan dikme etkinliğine katılan öğrenciler çok sayıda kızılçam, ardıç ve servi fidanını toprakla buluşturdu.
Yüreğir Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdiresi Gülay Atcı: “Çevre Kulübü öğrencilerimizin Geleceğe Nefes fidan dikme etkinliğine katılmalarını çok anlamlı buluyorum. Geleceğin Türkiye’si çevreye duyarlı, yeşili seven, doğayı koruyan bireylerle daha güzel ve yaşanabilir olacaktır. Şair Ziya Osman Saba ‘Bir dikili ağacım olaydı yeryüzünde / Akasya, hurma, kavak /Sığınmak için gölgesine / Bir dal, yaprak yaprak / Bir ağaç gölgesi, bir rüzgâr öteden / Allah’ım! Dünyandan bir karış toprak / Kavgasız, gürültüsüz, üstünde / Mesut olunacak’ dizeleriyle fidan dikmenin önemine vurgu yapmıştır. Okul olarak çok sayıda sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdik. Çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” dedi. Etkinlikte çok sayıda fidanı toprakla buluşturan öğretmen ve öğrenciler, hatıra fotoğrafları çektirerek bu günü kalıcı hâle getirdiler.
Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi kampüsünde düzenlenen “Geleceğe Nefes” fidan dikme etkinliğine katılan öğrenciler çok sayıda kızılçam, ardıç ve servi fidanını toprakla buluşturdu.

Yüreğir Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdiresi Gülay Atcı: “Çevre Kulübü öğrencilerimizin Geleceğe Nefes fidan dikme etkinliğine katılmalarını çok anlamlı buluyorum. Geleceğin Türkiye’si çevreye duyarlı, yeşili seven, doğayı koruyan bireylerle daha güzel ve yaşanabilir olacaktır. Şair Ziya Osman Saba ‘Bir dikili ağacım olaydı yeryüzünde / Akasya, hurma, kavak /Sığınmak için gölgesine / Bir dal, yaprak yaprak / Bir ağaç gölgesi, bir rüzgâr öteden / Allah’ım! Dünyandan bir karış toprak / Kavgasız, gürültüsüz, üstünde / Mesut olunacak’ dizeleriyle fidan dikmenin önemine vurgu yapmıştır. Okul olarak çok sayıda sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdik. Çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” dedi.

Etkinlikte çok sayıda fidanı toprakla buluşturan öğretmen ve öğrenciler, hatıra fotoğrafları çektirerek bu günü kalıcı hâle getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.