Çukurova Press Havuzlubahçespor'dan Ekrem Süs’ten vefa

Spor 23.03.2023 - 11:13, Güncelleme: 23.03.2023 - 11:13 1690+ kez okundu.
 

Çukurova Press Havuzlubahçespor'dan Ekrem Süs’ten vefa

Kıbrıslı genç İş İnsanı Ekrem Süs, doğup büyüdüğü Havuzlubahçe mahallesinin U-18 takımı olan Çukurova Press Havuzlubahçespor Kulübü’ne jest yaparak, eşofman takımları ve futbol topu armağan etti.
>> EREN EKİCİ     “NEVZAT HOCAMIN BANA BÜYÜK KATKISI OLDU” Sevilen İş İnsanı Ekrem Süs, bir dönem futbol da oynadığı Çukurova Press Havuzlubsahçespor’un bu sezon ligde fırtınalar estiren U-18 takımının tamamına eşofman takımı ile birlikte 15 tane de futbol topu hediye etti. Süs, “Daha önce bu takımda forma giydim ve Nevzat Karabulut hocamın bana çok büyük katkısı oldu. Ben de bunu bir vefa borcu olarak görüp, buraya geldim, Bu yardımlar daha alt yaş kategoride mücadele eden takımlara  da bu tip malzemeler artarak devam edecektir” dedi. “EKREM SÜS’ÜN YOLU AÇIK OLSUN” Çukurova Press Havuzlubahçespor Kulübü Teknik Sorumlusu Nevzat Karabulut  ise, “Bizim camiadan çıkan kişiler  üst düzey futbolcu olmayabiliyor. Fakat bizi sevindiren durumu,  bu camiadan çıkan arkadaşlarımızın hayatın başka basamaklarında başarılı olması bizi ayrı mutlu ediyor.  Genç İş İnsanı Ekrem Süs’e katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Yolu açık olsun” diye konuştu.
Kıbrıslı genç İş İnsanı Ekrem Süs, doğup büyüdüğü Havuzlubahçe mahallesinin U-18 takımı olan Çukurova Press Havuzlubahçespor Kulübü’ne jest yaparak, eşofman takımları ve futbol topu armağan etti.

>> EREN EKİCİ

 

 

“NEVZAT HOCAMIN

BANA BÜYÜK KATKISI OLDU”

Sevilen İş İnsanı Ekrem Süs, bir dönem futbol da oynadığı Çukurova Press Havuzlubsahçespor’un bu sezon ligde fırtınalar estiren U-18 takımının tamamına eşofman takımı ile birlikte 15 tane de futbol topu hediye etti. Süs, “Daha önce bu takımda forma giydim ve Nevzat Karabulut hocamın bana çok büyük katkısı oldu. Ben de bunu bir vefa borcu olarak görüp, buraya geldim, Bu yardımlar daha alt yaş kategoride mücadele eden takımlara  da bu tip malzemeler artarak devam edecektir” dedi.

“EKREM SÜS’ÜN YOLU AÇIK OLSUN”

Çukurova Press Havuzlubahçespor Kulübü Teknik Sorumlusu Nevzat Karabulut  ise, “Bizim camiadan çıkan kişiler  üst düzey futbolcu olmayabiliyor. Fakat bizi sevindiren durumu,  bu camiadan çıkan arkadaşlarımızın hayatın başka basamaklarında başarılı olması bizi ayrı mutlu ediyor.  Genç İş İnsanı Ekrem Süs’e katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Yolu açık olsun” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.