Britt Assombalonga Antalyaspor’da
Britt Assombalonga Antalyaspor’da
Adana Demirspor’un eski futbolcusu Britt Assombalonga, Antalyaspor ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine katılan Asbaşkan Aytaç Altay, “Bu sezonki altıncı transferimizi gerçekleştiriyoruz.
Daha önce İngiltere Championship’te uzun süre forma giyen, son 2 sezonun 1 buçuk sezonunu Adana Demirspor’da geçiren ve son olarak yine İngiltere’nin Watford kulübünde mücadele eden deneyimli bir oyuncu ile anlaştık” dedi
Assombalonga: “Şükürler olsun Antalya’dayım”
Son olarak İngiltere Championship takımlarından Watford forması giyen Britt Assombalonga ise Antalyaspor ailesine katılmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Demokratik Kongo Cumhuriyeti vatandaşı olan 30 yaşındaki Assombalonga, “Tanrıya şükürler olsun bu transfer gerçekleşti. Bu sezon takımın her bir parçasıyla birlikte olup savaşacağız. Başarılı olmak için her şeyi yapacağım" şeklinde konuştu.Daha önce Antalyaspor'a transferinin gerçekleşmemesi ile ilgili soruya Assombalonga, "Hayatta her zaman durumlar değişebiliyor. Hayat farklı yerlere götürebiliyor. Farklı kararlar verebiliyorsunuz. Şu an 2023'teyiz ve buradayım" diye cevap verdi.İmza töreni Britt Assombalonga’nın yeni formasıyla basın mensuplarına poz vermesiyle sona erdi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.