Adana Demirspor'da Alanyaspor hazırlığı

Spor 13.02.2024 - 11:06, Güncelleme: 13.02.2024 - 11:06 3540+ kez okundu.
 

Adana Demirspor'da Alanyaspor hazırlığı

Yukatel Adana Demirspor, Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Alanyaspor maçının hazırlıklarına başladı. Adana’da kendi saha ve taraftarı önünde son oynadığı maçta Kasımpaşa takımına 3-1 yenilerek 15 haftada sadece bir galibiyet elde eden Mavi-Lacivertli ekip Yukatel Adana Demirspor’da hedef Alanyaspor’u devirmek olacak.
Adana Demirspor’da Alanyaspor hazırlığı   >> SABİT ÖZKESER   16 MAÇTA SADECE 1 GALİBİYET Kendi tesislerinde Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde antrenmanı gerçekleştiren Yukatel Adana Demirspor’da son oynanan Kasımpaşa maçında  kötü gidişatını sürdürürken, kadroda yapılan yenileme de işe yaramadı.  Adana Demirspor’da galibiyet hasreti 8 maça çıkarken, 16 maçta sadece 1 galibiyet elde etti. OZAN’IN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADILAR  Bu arada, alınan kötü sonuçlara karşın futbolcuların moralinin yüksek olmasına büyük özen gösteren yönetim ve teknik heyet, genç futbolcu Ozan’ın doğum günü dolayısıyla bir sürpriz kutlama gerçekleştirdi. Takım arkadaşları,  Ozan’a Brezilya usulü kutlama yaparken, hayli  keyifli dakikalar yaşandı. HAKEME BÜYÜK TEPKİ GÖSTERDİ Yukatel Adana Demirspor Kulüp Başkanı Murat Sancak, Kasımpaşa maçı yenilgisinin ardından maçın hakemi Burak Pakkan’a büyük tepki göstermişti. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Sancak, "Hakemler TFF'ye operasyon çekiyor. Umarım farkına varırsınız. Farkına varamazsanız, hakemler ve temsilcilerin içindeki çeteyi çökertemeyecekseniz, bırakın gidin. YETER, YETER, YETER! Biz hakkımızı nerede arayacağız nerede, nerede! Ya bu işi derhal ve ivedilikle çözün, çözün, çözün ya da İSTİFA EDİN! Geçen hafta net kırmızı kartı vermeyen, ofsayt olmaması muhtemel pozisyon pat diye bayrağı çeken, hakemlere ne ceza verdiniz? Ödül olarak sonraki haftaya maç vermek. Peki o zaman ben de ceza aldım. Bana ödül olarak ne vereceksiniz? Şunu bilin cezalarla TERBİYE EDEMEZSİNİZ! Bakalım bugünkü hakeme ödül olarak hangi maçı vereceksiniz ve bize ne ceza vereceksiniz bekliyorum, aman elinizi ağırlaştırmayın" demişti.    
Yukatel Adana Demirspor, Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Alanyaspor maçının hazırlıklarına başladı. Adana’da kendi saha ve taraftarı önünde son oynadığı maçta Kasımpaşa takımına 3-1 yenilerek 15 haftada sadece bir galibiyet elde eden Mavi-Lacivertli ekip Yukatel Adana Demirspor’da hedef Alanyaspor’u devirmek olacak.

Adana Demirspor’da Alanyaspor hazırlığı

 

>> SABİT ÖZKESER

 

16 MAÇTA SADECE 1 GALİBİYET

Kendi tesislerinde Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde antrenmanı gerçekleştiren Yukatel Adana Demirspor’da son oynanan Kasımpaşa maçında  kötü gidişatını sürdürürken, kadroda yapılan yenileme de işe yaramadı.  Adana Demirspor’da galibiyet hasreti 8 maça çıkarken, 16 maçta sadece 1 galibiyet elde etti.

OZAN’IN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADILAR

 Bu arada, alınan kötü sonuçlara karşın futbolcuların moralinin yüksek olmasına büyük özen gösteren yönetim ve teknik heyet, genç futbolcu Ozan’ın doğum günü dolayısıyla bir sürpriz kutlama gerçekleştirdi. Takım arkadaşları,  Ozan’a Brezilya usulü kutlama yaparken, hayli  keyifli dakikalar yaşandı.

HAKEME BÜYÜK TEPKİ GÖSTERDİ

Yukatel Adana Demirspor Kulüp Başkanı Murat Sancak, Kasımpaşa maçı yenilgisinin ardından maçın hakemi Burak Pakkan’a büyük tepki göstermişti. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Sancak, "Hakemler TFF'ye operasyon çekiyor. Umarım farkına varırsınız. Farkına varamazsanız, hakemler ve temsilcilerin içindeki çeteyi çökertemeyecekseniz, bırakın gidin. YETER, YETER, YETER! Biz hakkımızı nerede arayacağız nerede, nerede! Ya bu işi derhal ve ivedilikle çözün, çözün, çözün ya da İSTİFA EDİN! Geçen hafta net kırmızı kartı vermeyen, ofsayt olmaması muhtemel pozisyon pat diye bayrağı çeken, hakemlere ne ceza verdiniz? Ödül olarak sonraki haftaya maç vermek. Peki o zaman ben de ceza aldım. Bana ödül olarak ne vereceksiniz? Şunu bilin cezalarla TERBİYE EDEMEZSİNİZ! Bakalım bugünkü hakeme ödül olarak hangi maçı vereceksiniz ve bize ne ceza vereceksiniz bekliyorum, aman elinizi ağırlaştırmayın" demişti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.