“Emekçiler hakkını alacak”
“Emekçiler hakkını alacak”
CHP İl Emek Büroları, İlçelerde emek büro toplantılarına devam ediyor. Seyhan İlçe Emek Bürolarının toplantısında, CHP iktidarında emekçilerin haklarını alacakları bir kez daha vurgulandı.
ALİ BOZ/ ELİF HALLAÇOĞLU
CHP Seyhan Emek Büroları toplantısına İl Başkanı Mehmet Çelebi, İl Emek Büroları Başkanı Nejat Altınok, Seyhan İlçe Başkan Yardımcısı ve Emek büroları başkanı Halil Özkan, Seyhan İlçe Sekreteri Mehmet Ali Arslanlıoğlu, İl Başkan Yardımcıları Celal Yıldırım, Yılmaz Parlak ve Seyhan Kadın Kolları Başkanı Dilek özcan’ın yanı sıra emek büro yönetim katıldı.
CHP İl Başkanı Mehmet Çelebi, emek büroları çalışmalarının halkın sorunlarını tespit anlamında iyi çalışma olduğunun altı çizdi. Çelebi, “ Bu yaptığınız çalışmalar sonucunda halkımızın var olan sorunlarını ortaya çıkartıyorsunuz. Bu çalışmalarınız partimizin halkımıza ne kadar önem verdiğinin bir göstergesidir. Tüm halkımız ve tem emekçi kardeşlerimiz CHP iktidarında haklarını alacaklardır” dedi.
İl Emek Büroları Başkanı Nejat Altınok ise, emek bürolarının çalışmalarda vatandaşlara dokunduğunu ve vatandaşlarla birlikte sorunların halledilmesi konusunda çare aradıklarını belirterek, “ Biz Sivil Toplum Kuruluşları ve halkımızla birlikte sorunlarını tespit ederek rapor hazırlıyoruz. Halkımızın refahı bizim için önemlidir. Halkımız mutsuz ise bizim mutlu olma diye bir lüksümüz olamaz” diye konuştu.
Seyhan Emek Büroları Başkanı Halil Özkan da “ Biz Seyhan’da STK temsilcileri ve mahallelerde yaptığımız çalışmalarda halkımızın ne kadar zor şartlar altında olduğunu tespit ettik. İnsanlar evlerine ekmek dahi götüremez durumdadır. Gelen zamlar halkımızın boynunu tam olarak bükmüştür. Biz CHP olarak iktidarımızda bu sorunların tamamına çözüm üreteceğiz” dedi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.