Nacar: Tatilde poliklinikteyiz

Sağlık (Web Sitesi) - Web Sitesi | 01.04.2025 - 13:41, Güncelleme: 01.04.2025 - 13:42 6770 kez okundu.
 

Nacar: Tatilde poliklinikteyiz

Adana İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, Acil Durumlar İçin tatilde de polikliniklerin açık olduğunu belirterek, “Amacımız acil servislerdeki yoğunluğu önlemek ve vatandaşlarımıza hizmete kesintisiz devam etmek” dedi.
Halil Nacar, konuyla ilgili şunları söyledi:  “Bayramda ve tatilde acil olmayan durumlar için ayakta poliklinik hizmeti  verilen bir hizmet. Normal muayene olmak isteyenlerin acil servislere gelmeden polikliniklere gelmeleri için verilen bir hizmet. ACİLLER ACİLE Acil sağlık hizmetlerinin ihtiyacı olan vatandaşlara en iyi koşullarda verilebilmesi için ayaktan muayene ihtiyacı olan vatandaşlarımızın tatilde hizmet veren polikliniklerimize başvurmalarını rica ederiz. Sağlık ekibi olarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için vefakarca çalışan tüm sağlık çalışanı arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. HANGİ POLİKLİNİKLER AÇIK 2-3-4 Nisan (Çarşamba, Perşembe, Cuma) günlerinde Şehir Hastanesi, Seyhan Devlet Hastanesi ve Yüreğir Devlet Hastanesi'nde toplamda 10 branşta 15 poliklinikte hizmet vereceğiz.”
Adana İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, Acil Durumlar İçin tatilde de polikliniklerin açık olduğunu belirterek, “Amacımız acil servislerdeki yoğunluğu önlemek ve vatandaşlarımıza hizmete kesintisiz devam etmek” dedi.

Halil Nacar, konuyla ilgili şunları söyledi:  “Bayramda ve tatilde acil olmayan durumlar için ayakta poliklinik hizmeti  verilen bir hizmet. Normal muayene olmak isteyenlerin acil servislere gelmeden polikliniklere gelmeleri için verilen bir hizmet.

ACİLLER ACİLE

Acil sağlık hizmetlerinin ihtiyacı olan vatandaşlara en iyi koşullarda verilebilmesi için ayaktan muayene ihtiyacı olan vatandaşlarımızın tatilde hizmet veren polikliniklerimize başvurmalarını rica ederiz. Sağlık ekibi olarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için vefakarca çalışan tüm sağlık çalışanı arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

HANGİ POLİKLİNİKLER AÇIK

2-3-4 Nisan (Çarşamba, Perşembe, Cuma) günlerinde Şehir Hastanesi, Seyhan Devlet Hastanesi ve Yüreğir Devlet Hastanesi'nde toplamda 10 branşta 15 poliklinikte hizmet vereceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.