Adana Şairler ve Yazarlar Platformu kuruldu

Kültür 22.12.2023 - 11:47, Güncelleme: 22.12.2023 - 11:47 3483+ kez okundu.
 

Adana Şairler ve Yazarlar Platformu kuruldu

Adana Şairler ve Yazarlar Platformu, Meç Kitap Kırtasiye ve Kafe’de Mahmut Reyhanioğlu’nun başkanlığında ilk toplantısını yaptı. Reyhanioğlu, “Sanatın kalbinin attığı Adana’da yeni heyecanlar yaratacağız” dedi.
SABİT ÖZKESER     “ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER DÜZENLEYECEĞİZ” Toplantıda daha güçlü, daha üretken ve dayanışma hâlinde ürün veren şair ve yazarlarla, etkinlik ve projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Adana Şairler ve Yazarlar Platformu Başkanı Mahmut Reyhanioğlu, “Gerçekleştirdiğimiz toplantıda, ilerleyen günlerde yerel yönetimlerle, yerel mesleki kuruluşlarla ve eğitim kurumlarıyla iletişim kurularak, Adana şair ve yazarlarının ürünlerini okullarla buruşturup imza günü, söyleşi ve panellerin düzenlenmesi konusunda çalışmaların yapılmasını kararlaştırdık” diye konuştu. “ALINAN KARARLARI HAYATA GEÇİRECEĞİZ” Adana Şairler ve Yazarlar Platformu Başkanı Mahmut Reyhanioğlu,  “Bu toplantıları düzenli olarak yapacak ve alınan kararları hayata geçireceğiz. Sanatın kalbinin attığı Adana’da yeni heyecanlar yaratarak yolumuza güçlü ve kararlı bir şekilde devam edeceğiz. Edebiyata gönül vermiş üreten kalemleri aramızda görmekten mutluluk duyarız” dedi. Adana Şairler ve Yazarlar Platformu’nda yer alan yazarlar şunlar: “Muzaffer Özen , Selda Kaya, Yaşar Erkmen , Ruhan Mavruk, Halit Gökmen, Azem Caner, Mustafa Naci Özer, Nevin Berktaş, M.Demirel Babacanoglu, Rabia Semra Yücel, Süreyya Köle , Ayfer Karakaş, Harika Ufuk, Cemil Okyay, Seçim Seziş, Cemal Ünal, Filiz Gökdemir Özaslan, Alişer Avcı, Meral Bayram, Zafer Doruk, Özcan Karabulut, Mahmut Reyhanioğlu,  Murat Ölmez, Ayfer Yenidoganay , Utku Sağılır, Zeynep Ezmen, Cansu Aydın, Demet Duyguluer, Didem Dursun, Fatma Gülara Işık Tuğlu , Feride Nur Korur, Gıyasi Aydemir, Gül Parlak, İlay Bilgili, İlhan Kemal, Kaan Kara, Koray Altınkoza, Mehtap Şafak, Meral Saklıyan, Neslihan Dağlı Tonyal, Nuray Cihan Gündüzalp, Sami Demirkıran, Selahattin Avcı, Seda Kara, Süreyya Filiz, Şerif Kaya.”
Adana Şairler ve Yazarlar Platformu, Meç Kitap Kırtasiye ve Kafe’de Mahmut Reyhanioğlu’nun başkanlığında ilk toplantısını yaptı. Reyhanioğlu, “Sanatın kalbinin attığı Adana’da yeni heyecanlar yaratacağız” dedi.

SABİT ÖZKESER

 

 

“ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER DÜZENLEYECEĞİZ”

Toplantıda daha güçlü, daha üretken ve dayanışma hâlinde ürün veren şair ve yazarlarla, etkinlik ve projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Adana Şairler ve Yazarlar Platformu Başkanı Mahmut Reyhanioğlu, “Gerçekleştirdiğimiz toplantıda, ilerleyen günlerde yerel yönetimlerle, yerel mesleki kuruluşlarla ve eğitim kurumlarıyla iletişim kurularak, Adana şair ve yazarlarının ürünlerini okullarla buruşturup imza günü, söyleşi ve panellerin düzenlenmesi konusunda çalışmaların yapılmasını kararlaştırdık” diye konuştu.

“ALINAN KARARLARI HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

Adana Şairler ve Yazarlar Platformu Başkanı Mahmut Reyhanioğlu,  “Bu toplantıları düzenli olarak yapacak ve alınan kararları hayata geçireceğiz. Sanatın kalbinin attığı Adana’da yeni heyecanlar yaratarak yolumuza güçlü ve kararlı bir şekilde devam edeceğiz. Edebiyata gönül vermiş üreten kalemleri aramızda görmekten mutluluk duyarız” dedi. Adana Şairler ve Yazarlar Platformu’nda yer alan yazarlar şunlar:

“Muzaffer Özen , Selda Kaya, Yaşar Erkmen , Ruhan Mavruk, Halit Gökmen, Azem Caner, Mustafa Naci Özer, Nevin Berktaş, M.Demirel Babacanoglu, Rabia Semra Yücel, Süreyya Köle , Ayfer Karakaş, Harika Ufuk, Cemil Okyay, Seçim Seziş, Cemal Ünal, Filiz Gökdemir Özaslan, Alişer Avcı, Meral Bayram, Zafer Doruk, Özcan Karabulut, Mahmut Reyhanioğlu,  Murat Ölmez, Ayfer Yenidoganay , Utku Sağılır, Zeynep Ezmen, Cansu Aydın, Demet Duyguluer, Didem Dursun, Fatma Gülara Işık Tuğlu , Feride Nur Korur, Gıyasi Aydemir, Gül Parlak, İlay Bilgili, İlhan Kemal, Kaan Kara, Koray Altınkoza, Mehtap Şafak, Meral Saklıyan, Neslihan Dağlı Tonyal, Nuray Cihan Gündüzalp, Sami Demirkıran, Selahattin Avcı, Seda Kara, Süreyya Filiz, Şerif Kaya.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.