“Adana’da kavgayı bitirmeliyiz”

Ekonomi 07.10.2022 - 11:03, Güncelleme: 16.01.2023 - 07:03 2198+ kez okundu.
 

“Adana’da kavgayı bitirmeliyiz”

Adana Ticaret Odası’nın (ATO) yarın yapılacak seçimlerinde Başkan adayı olan İş İnsanı Yücel Bayram, Adana’nın kavga memleketi olduğunu ve bunu bitirmek zorunda olduklarını belirterek, “Ayrıştırmak doğru değil.
SABİT ÖZKESER / ÖZEL HABERİ    Ben ayrıştırmak için değil, birleştirmek için aday oldum” dedi. “BAŞKANLIK HAYALİM VARDI VE  ONU GERÇEKLEŞTİRECEĞİM” Aralarında ATO Meclis Başkanı İsmail Acı ve ÇUGİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya gibi önemli isimlerin de katılımıyla basın ile kahvaltılı toplantı yapan Yücel Bayram,  23 yıldır  ATO’nun çeşitli birimlerinde görev aldığını ve 33 bini aşkın üyesiyle büyük bir kurum olduğunu söyledi. Başkan Adayı Yücel Bayram,  “Benim bir başkanlık hayalim vardı ve onu gerçekleştirmek için bu yola çıktım.  ATO’yu cazibe merkezi yapacağız” diye konuştu. “AYRIŞTIRMAK İÇİN DEĞİL, BİRLEŞTİRMEK İÇİN ADAYIM” Daha yapacak çok işleri olduğunu ve Adana’ya yakışır güzel bir seçim olmasını dileyen ATO Başkan Adayı Yücel Bayram, “Yapılacak olan seçimde herkesin iradesine inanıyorum. Benim rengim şu, bu demem. Herkes benim kardeşimdir. Tüm komiteler kendi renklerini seçmekte özgürdür” dedi. Adana’da “Ağabeylik” konusunda başarılı olamadıklarını da anlatan Bayram, “Seçilmem durumumda bir dönem başkanlık yapacağım ve benden sonra da görevi başka birine teslim edeceğiz. Bir dönemi de heyecan olsun ve tadında bırakmak için yapacağım. Eğer bunun aksini yapacak olursam, sizlerin karşısına çıkıp özür dileyeceğim. ATO’yu Adana’nın gelişip, kalkınması açısından  belediye başkanları, milletvekilleri ile birlikte yöneteceğiz. Öncelliğimiz hep şeffaflık ve Adana olacaktır” diye konuştu.
Adana Ticaret Odası’nın (ATO) yarın yapılacak seçimlerinde Başkan adayı olan İş İnsanı Yücel Bayram, Adana’nın kavga memleketi olduğunu ve bunu bitirmek zorunda olduklarını belirterek, “Ayrıştırmak doğru değil.

SABİT ÖZKESER / ÖZEL HABERİ

 

 Ben ayrıştırmak için değil, birleştirmek için aday oldum” dedi.

“BAŞKANLIK HAYALİM VARDI VE

 ONU GERÇEKLEŞTİRECEĞİM”

Aralarında ATO Meclis Başkanı İsmail Acı ve ÇUGİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya gibi önemli isimlerin de katılımıyla basın ile kahvaltılı toplantı yapan Yücel Bayram,  23 yıldır  ATO’nun çeşitli birimlerinde görev aldığını ve 33 bini aşkın üyesiyle büyük bir kurum olduğunu söyledi. Başkan Adayı Yücel Bayram,  “Benim bir başkanlık hayalim vardı ve onu gerçekleştirmek için bu yola çıktım.  ATO’yu cazibe merkezi yapacağız” diye konuştu.

“AYRIŞTIRMAK İÇİN DEĞİL,

BİRLEŞTİRMEK İÇİN ADAYIM”

Daha yapacak çok işleri olduğunu ve Adana’ya yakışır güzel bir seçim olmasını dileyen ATO Başkan Adayı Yücel Bayram, “Yapılacak olan seçimde herkesin iradesine inanıyorum. Benim rengim şu, bu demem. Herkes benim kardeşimdir. Tüm komiteler kendi renklerini seçmekte özgürdür” dedi. Adana’da “Ağabeylik” konusunda başarılı olamadıklarını da anlatan Bayram, “Seçilmem durumumda bir dönem başkanlık yapacağım ve benden sonra da görevi başka birine teslim edeceğiz. Bir dönemi de heyecan olsun ve tadında bırakmak için yapacağım. Eğer bunun aksini yapacak olursam, sizlerin karşısına çıkıp özür dileyeceğim. ATO’yu Adana’nın gelişip, kalkınması açısından  belediye başkanları, milletvekilleri ile birlikte yöneteceğiz. Öncelliğimiz hep şeffaflık ve Adana olacaktır” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.