Adanaspor, Dersimspor ile kupada karşılaşıyor

Spor 03.09.2025 - 11:51, Güncelleme: 03.09.2025 - 11:51 817 kez okundu.
 

Adanaspor, Dersimspor ile kupada karşılaşıyor

Adanaspor, Türkiye Kupası Birinci Tur maçında bugün Dersimspor ile karşılaşıyor.
SABİT ÖZKESER  Maddi sıkıntı içerisinde olan ve ilgisizlik nedeniyle büyük tepki gören Adanaspor’da Kulüp Başkanı Ergin Göleli’nin Dersimspor maçı deplasmanı için 157 bin 500 lira gönderdiği belirtildi. YİNE GENÇLERLE SAHAYA ÇIKIYOR Transfer tahtası kapalı olduğu için maçlara genç oyuncularla çıkan ve kulübün ceza almaması için takımı buralara kadar  getiren Adanaspor Teknik  Direktörü Yüksel Yeşilova,  takımın kupa maçı için Tunceli’ye gittiğini ve bu maçın yaklaşık 157 bin 500 liralık  masrafın  Başkan Ergin Göleli tarafından yollandığını vurgulayarak, “Bir an önce transfer tahtamızın açılmasını bekliyoruz. Bu konuda Başkan Ergin Göleli ile konuştum. Bugün-yarın tahtanın açılması için mücadele ettiğini söyledi” dedi. KUPA MAÇI SAAT 15.00’DE Adanaspor’un bugün Türkiye Kupası 1. Tur maçında  Tunceli Atatürk Stadı’nda saat 15.00’de karşılaşacağı Dersimspor maçını Semih Kurt, Alp Osman Karaosmanoğlu ve Atahan Kandır hakem üçlüsü yönetecek. Bu maçta dördüncü hakem olarak ise Mert Yıldırım görev yapacak.  
Adanaspor, Türkiye Kupası Birinci Tur maçında bugün Dersimspor ile karşılaşıyor.

SABİT ÖZKESER

 Maddi sıkıntı içerisinde olan ve ilgisizlik nedeniyle büyük tepki gören Adanaspor’da Kulüp Başkanı Ergin Göleli’nin Dersimspor maçı deplasmanı için 157 bin 500 lira gönderdiği belirtildi.

YİNE GENÇLERLE SAHAYA ÇIKIYOR

Transfer tahtası kapalı olduğu için maçlara genç oyuncularla çıkan ve kulübün ceza almaması için takımı buralara kadar  getiren Adanaspor Teknik  Direktörü Yüksel Yeşilova,  takımın kupa maçı için Tunceli’ye gittiğini ve bu maçın yaklaşık 157 bin 500 liralık  masrafın  Başkan Ergin Göleli tarafından yollandığını vurgulayarak, “Bir an önce transfer tahtamızın açılmasını bekliyoruz. Bu konuda Başkan Ergin Göleli ile konuştum. Bugün-yarın tahtanın açılması için mücadele ettiğini söyledi” dedi.

KUPA MAÇI SAAT 15.00’DE

Adanaspor’un bugün Türkiye Kupası 1. Tur maçında  Tunceli Atatürk Stadı’nda saat 15.00’de karşılaşacağı Dersimspor maçını Semih Kurt, Alp Osman Karaosmanoğlu ve Atahan Kandır hakem üçlüsü yönetecek. Bu maçta dördüncü hakem olarak ise Mert Yıldırım görev yapacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.