Adanaspor’da kümede kalma hesapları

Spor 30.04.2024 - 10:45, Güncelleme: 30.04.2024 - 10:45 2829 kez okundu.
 

Adanaspor’da kümede kalma hesapları

Sahasında Manisaspor FK ile 1-1 berabere kalarak küme düşmeme mücadelesinde büyük avantajını yitiren Adanaspor’da şimdi kalan son 2 maç için hesaplar yeniden yapılmaya başlandı.
  >> SABİT ÖZKESER     ALTAY MAÇINDA HEDEF MUTLAK 3 PUAN OLACAK Adana’da  önceki maçlara göre taraftarların daha kalabalık olduğu ve 90 dakika boyunca sürekli desteklediği Turuncu-Beyazlı ekip, Manisa FK karşısında camianın beklediği 3 puanı alamayarak sahadan 1 puanla ayrılmak durumunda kaldı. Teknik Direktör Kemal Kılıç’ın cezalı olması dolayısıyla takımın başında yer alan Yardımcı Antrenör Fuad Kınalı, “Bu maç her iki takım açısından da çok önemliydi. Gönül isterdi ki; bu maçtan 3 puan ile ayrılalım. Ancak, bize yakın küme düşme tehlikesi yaşayan diğer takımların da aldığı sonuçları değerlendirirsek, bir puan bile bizim için avantaj sayılır. Bu maçta ellerinden geleni yapan tüm futbolcularımı kutluyorum. Şimdi deplasmanda oynayacağımız kümle düşmesi kesinleşen Altay ile karşılaşacağız. Bu maçta mutlaka 3 puan almamız gerekir” dedi. SON İKİ MAÇTA ALTAY VE BANDIRMASPOR İLE OYNAYACAK Ligde şu anda 33 puanla 16. sırada yer alan Adanaspor, önümüzdeki hafta İzmir’de Altay ve son maçında Adana’da ise Bandırmaspor ile oynayacak. Kalan iki maçta da 6 puan alarak ligi 39 puan ile kapatmayı hedefleyen Adanaspor’a en yakın olarak 34’er puanları bulunan Tuzlaspor ile Şanlıurfaspor takımları bulunuyor. Ligde daha önce Giresunspor ile Altay takımları küme düşmüştü.    
Sahasında Manisaspor FK ile 1-1 berabere kalarak küme düşmeme mücadelesinde büyük avantajını yitiren Adanaspor’da şimdi kalan son 2 maç için hesaplar yeniden yapılmaya başlandı.

 

>> SABİT ÖZKESER

 

 

ALTAY MAÇINDA HEDEF

MUTLAK 3 PUAN OLACAK

Adana’da  önceki maçlara göre taraftarların daha kalabalık olduğu ve 90 dakika boyunca sürekli desteklediği Turuncu-Beyazlı ekip, Manisa FK karşısında camianın beklediği 3 puanı alamayarak sahadan 1 puanla ayrılmak durumunda kaldı. Teknik Direktör Kemal Kılıç’ın cezalı olması dolayısıyla takımın başında yer alan Yardımcı Antrenör Fuad Kınalı, “Bu maç her iki takım açısından da çok önemliydi. Gönül isterdi ki; bu maçtan 3 puan ile ayrılalım. Ancak, bize yakın küme düşme tehlikesi yaşayan diğer takımların da aldığı sonuçları değerlendirirsek, bir puan bile bizim için avantaj sayılır. Bu maçta ellerinden geleni yapan tüm futbolcularımı kutluyorum. Şimdi deplasmanda oynayacağımız kümle düşmesi kesinleşen Altay ile karşılaşacağız. Bu maçta mutlaka 3 puan almamız gerekir” dedi.

SON İKİ MAÇTA ALTAY VE

BANDIRMASPOR İLE OYNAYACAK

Ligde şu anda 33 puanla 16. sırada yer alan Adanaspor, önümüzdeki hafta İzmir’de Altay ve son maçında Adana’da ise Bandırmaspor ile oynayacak. Kalan iki maçta da 6 puan alarak ligi 39 puan ile kapatmayı hedefleyen Adanaspor’a en yakın olarak 34’er puanları bulunan Tuzlaspor ile Şanlıurfaspor takımları bulunuyor. Ligde daha önce Giresunspor ile Altay takımları küme düşmüştü.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.