Akkan, 19 Mayıs Coşkusunu Gençlerle Paylaştı
Akkan, 19 Mayıs Coşkusunu Gençlerle Paylaştı
Seyhan Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlediği etkinlikler, Bahçeşehir Spor Tesisleri’nde gerçekleştirildi.
Sporcuların ve ailelerin yoğun katılım gösterdiği programa; Seyhan Belediye Başkan Vekili Hasibe Akkan, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, spor paydaşları ve vatandaşlar katıldı.
Program kapsamında halk oyunları, güreş, voleybol, karate, cimnastik ve futbol branşlarında özel gösteriler sunuldu.
Etkinlikte, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin’in 19 Mayıs kutlama mesajı da okundu.
Seyhan Belediye Başkan Vekili Hasibe Akkan yaptığı konuşmada, “Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın yıllar geçtikçe daha büyük bir özlem ve coşkuyla kutlanması bizleri son derece mutlu ediyor. Gençlerimizin bu heyecanı sahiplenmesi gurur verici. Seyhan’da gençliğin ve sporun yanında olmaya, bu coşkuyu birlikte büyütmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
