Aladağ’ı futbol heyecanı sardı

Spor 14.05.2024 - 13:27, Güncelleme: 14.05.2024 - 13:27 4739+ kez okundu.
 

Aladağ’ı futbol heyecanı sardı

Aladağ’da her yıl düzenlenen Aladağ Futbol Turnuvası bu yıl da çok heyecanlı ve keyifli maçların izlenmesine yol açacağı belirtildi. Adana Büyükşehir ve Aladağ Belediyesi ana sponsorluğu Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü ve Aladağ Kaymakamlığının da katkılarıyla “Aladağ Kulüpler Birliği” çatısı altında müthiş bir futbol organizasyonu futbol severleri bekliyor.
Aladağ’ı futbol heyecanı sardı   >> EREN EKİCİ   10 TAKIM KIRAN KIRANA MÜCADELE EDECEK Aladağ Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Ayten gazetemize yaptığı açıklamada turnuva sürecinin çok iyi ilerlediğini takımların çok kaliteli kadro kurduğunu söyledi. Mehmet Ayten, 16 takımın gruplardan finale gideceğini turnuvaya bu sene 22 takımın başvurduğunu dile getirdi. 16 takımın 12’si gecen yılın başarı puanına göre ilk 16 içine gireceğini diğer 4 takımında play off’tan geleceğini söyledi…Turnuvada play off için 10 takım kıran kırana mücadele verecek ve bu 10 takımdan 4’ü gruplara girecek . ALADAĞ’DA SPOR HER YIL ÜSTÜNE KOYARAK İLERLİYOR Saha içi başarının yüksek olması için yoğun çaba harcayan turnuva yönetimi saha dışında da başarıya etki edecek faktörler üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Öyle ki tüm takımların dijital çağa ayak uydurması ve  markalaşması için çalışmaları  oldukça sıkı tutuyorlar  takımların sosyal medyasından logosuna kadar tek tek çalışma yapılıyor. TÜM MAÇLAR YOUTUBE’de CANLI YAYINLANIYOR Aladağ TV tüm maçları geçen yıl olduğu gibi bu senede canlı yayınlayacak  Youtube üzerinden yayınlanan maçlar bu sene son model  İki kamera 1 adet drone ile naklen verilecek Türkiye liglerine taş çıkartırcasına yayınlarda anlık pozisyon tekrarı dahil olmak üzere teknolojinin tüm imkanlarından faydalanıyor. Turnuvada play off’lar 1-2-5-6-7 haziranda eleme usulüyle oynanacak olup 16’ya kalan takımlar grup maçları 18 haziranda start alıp finali 11 Ağustosta son bulacak. Turnuva boyunca Ana sponsor olan belediyelerin desteği ile çeşitli etkinlikler olacak kısaca Yaz boyu Aladağ Spora doyacak.
Aladağ’da her yıl düzenlenen Aladağ Futbol Turnuvası bu yıl da çok heyecanlı ve keyifli maçların izlenmesine yol açacağı belirtildi. Adana Büyükşehir ve Aladağ Belediyesi ana sponsorluğu Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü ve Aladağ Kaymakamlığının da katkılarıyla “Aladağ Kulüpler Birliği” çatısı altında müthiş bir futbol organizasyonu futbol severleri bekliyor.

Aladağ’ı futbol heyecanı sardı

 

>> EREN EKİCİ

 

10 TAKIM KIRAN KIRANA MÜCADELE EDECEK

Aladağ Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Ayten gazetemize yaptığı açıklamada turnuva sürecinin çok iyi ilerlediğini takımların çok kaliteli kadro kurduğunu söyledi. Mehmet Ayten, 16 takımın gruplardan finale gideceğini turnuvaya bu sene 22 takımın başvurduğunu dile getirdi. 16 takımın 12’si gecen yılın başarı puanına göre ilk 16 içine gireceğini diğer 4 takımında play off’tan geleceğini söyledi…Turnuvada play off için 10 takım kıran kırana mücadele verecek ve bu 10 takımdan 4’ü gruplara girecek .

ALADAĞ’DA SPOR HER YIL ÜSTÜNE KOYARAK İLERLİYOR

Saha içi başarının yüksek olması için yoğun çaba harcayan turnuva yönetimi saha dışında da başarıya etki edecek faktörler üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Öyle ki tüm takımların dijital çağa ayak uydurması ve  markalaşması için çalışmaları  oldukça sıkı tutuyorlar  takımların sosyal medyasından logosuna kadar tek tek çalışma yapılıyor.

TÜM MAÇLAR YOUTUBE’de CANLI YAYINLANIYOR

Aladağ TV tüm maçları geçen yıl olduğu gibi bu senede canlı yayınlayacak  Youtube üzerinden yayınlanan maçlar bu sene son model  İki kamera 1 adet drone ile naklen verilecek Türkiye liglerine taş çıkartırcasına yayınlarda anlık pozisyon tekrarı dahil olmak üzere teknolojinin tüm imkanlarından faydalanıyor. Turnuvada play off’lar 1-2-5-6-7 haziranda eleme usulüyle oynanacak olup 16’ya kalan takımlar grup maçları 18 haziranda start alıp finali 11 Ağustosta son bulacak. Turnuva boyunca Ana sponsor olan belediyelerin desteği ile çeşitli etkinlikler olacak kısaca Yaz boyu Aladağ Spora doyacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.