CHP Adana Milletvekili A.Adayı Nesrin Göçhan: Kadınlar güçlenirse Türkiye güçlenir

Siyaset 03.04.2023 - 11:28, Güncelleme: 03.04.2023 - 11:28 2084+ kez okundu.
 

CHP Adana Milletvekili A.Adayı Nesrin Göçhan: Kadınlar güçlenirse Türkiye güçlenir

Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili aday adayı turizmci Nesrin Göçhan, Çukurova Pres Gazetesini ziyaret ederek, bilgilerini Adana için kullanmak istediğini ve Adana’nın kalkınması için çalışacağını söyledi.
  >> ALİ BOZ/ELİF HALLAÇOĞLU   Adana’nın hak etmediği yerde olmadığını ifade eden CHP Adana Milletvekili aday adayı Nesrin Göçhan, “ Adana lobisinin daha etkin kılınması her şeyden önemlidir. Adana kadınların daha güçlü bir şekilde olmasına katkı koymak istiyorum. Kadınlar güçlenirse, Türkiye güçlenir.”dedi. Turizm potansiyelinin en iyi şekilde kullanılması gerektiğinin altını çizen Göçhan, şunları söyledi. “ Turizm potansiyeli bu güne kadar doğru bir şekilde kullanılmadı. Ekonomi, istihdam, işsizlik konularında çalışmalar yapılarak çözüm getirilmesi için yapılacak olan tüm projelere katkı koymak istiyorum. Adana’da kadın istihdamının artırılması için çalışmalar yapmak, kadın dayanışmasını daha yüksek tutup kadınların güçlenmesi için çalışmalar yapacağız. Ülkede dış ticaret açığının yüzde 25’ni turizmden gelen deniz gelirleriyle kapatılıyor. Türkiye’nin çok önemli turizm potansiyeli var. Ancak nerede, ne zaman kullanılacağı için çalışmaların yapılması gerekiyor. Turizm 51 sektörle bir olan bir birleşendir. Yurt dışına açılmasında turizm sektörü çok büyük bir elçidir. “ Ekonomik sıkıntılar nedeniyle, açlık ve yoksulluğun önüne geçilemediğinin altını çizen CHP adana Milletvekili aday adayı Nesrin Göçhan şöyle konuştu. “ Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar, işçileri, memurları, emeklileri, esnafı ve çiftçilerimizi zor durumda bırakmıştır. CHP iktidarında bu zorlukların hepsi aşılacaktır. Tüm insanlarımızın rahat bir nefes alması ve yaşam sürmesi için projeler hazır ve bu projeler hayata geçirilecektir. İnsanlarımızın yüzünü güldüreceğiz. Artık hiç kimse boynu bükük olmayacak. İnsanlarımızın kaybettikleri güveni tekrar kazandıracağız. İnsanlarımız artık hayata dolu dolu bakacaklar. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın.”      
Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili aday adayı turizmci Nesrin Göçhan, Çukurova Pres Gazetesini ziyaret ederek, bilgilerini Adana için kullanmak istediğini ve Adana’nın kalkınması için çalışacağını söyledi.

 

>> ALİ BOZ/ELİF HALLAÇOĞLU

 

Adana’nın hak etmediği yerde olmadığını ifade eden CHP Adana Milletvekili aday adayı Nesrin Göçhan, “ Adana lobisinin daha etkin kılınması her şeyden önemlidir. Adana kadınların daha güçlü bir şekilde olmasına katkı koymak istiyorum. Kadınlar güçlenirse, Türkiye güçlenir.”dedi.

Turizm potansiyelinin en iyi şekilde kullanılması gerektiğinin altını çizen Göçhan, şunları söyledi. “ Turizm potansiyeli bu güne kadar doğru bir şekilde kullanılmadı. Ekonomi, istihdam, işsizlik konularında çalışmalar yapılarak çözüm getirilmesi için yapılacak olan tüm projelere katkı koymak istiyorum. Adana’da kadın istihdamının artırılması için çalışmalar yapmak, kadın dayanışmasını daha yüksek tutup kadınların güçlenmesi için çalışmalar yapacağız. Ülkede dış ticaret açığının yüzde 25’ni turizmden gelen deniz gelirleriyle kapatılıyor. Türkiye’nin çok önemli turizm potansiyeli var. Ancak nerede, ne zaman kullanılacağı için çalışmaların yapılması gerekiyor. Turizm 51 sektörle bir olan bir birleşendir. Yurt dışına açılmasında turizm sektörü çok büyük bir elçidir. “

Ekonomik sıkıntılar nedeniyle, açlık ve yoksulluğun önüne geçilemediğinin altını çizen CHP adana Milletvekili aday adayı Nesrin Göçhan şöyle konuştu. “ Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar, işçileri, memurları, emeklileri, esnafı ve çiftçilerimizi zor durumda bırakmıştır. CHP iktidarında bu zorlukların hepsi aşılacaktır. Tüm insanlarımızın rahat bir nefes alması ve yaşam sürmesi için projeler hazır ve bu projeler hayata geçirilecektir. İnsanlarımızın yüzünü güldüreceğiz. Artık hiç kimse boynu bükük olmayacak. İnsanlarımızın kaybettikleri güveni tekrar kazandıracağız. İnsanlarımız artık hayata dolu dolu bakacaklar. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın.”

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.