Doç.Dr. Halisçelik’ten TSYD’ye ziyaret: Spor yazarlarının yanındayız

Spor 15.07.2023 - 09:08, Güncelleme: 15.07.2023 - 09:08 1817+ kez okundu.
 

Doç.Dr. Halisçelik’ten TSYD’ye ziyaret: Spor yazarlarının yanındayız

Bir süre önce elektrik kontağından çıkan yangın sonucu maddi zarar gören Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi’ne “Geçmiş Olsun” ziyaretleri sürüyor. Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç.Dr.Ergül Halisçelik de derneği ziyaret ederek, spor yazarlarının yanında olduğunu belirtti
>> SABİT ÖZKESER . “BASIN BİZİM İÇİN HER ZAMAN ÖNEMLİDİR” TSYD Adana Şubesi’nde Başkan Kerim Hoşfikirer, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir ve yönetim kurulu üyelerince karşılanan  Adana  Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç.Dr. Ergül Halisçelik, yanan bölgede incelemelerde bulunup, bilgi aldı. Yangından duyduğu üzüntüyü dile getiren Doç.Dr. Halisçelik, “Belediye Başkanımız Zeydan Karalar’ın da dediği gibi can kaybının olmaması da bizler için sevindiricidir. TSYD Adana Şubesi Tesisleri’ni eskisinden daha güzel bir hale gelmesi için üzerimize düşen neyse yapacağız. Basın bizim için her zaman önemlidir ve spor yazarlarının da her zaman olduğu gibi yanlarında olmayı sürdüreceğiz” dedi. TSYD Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer de, Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç.Dr.Ergül Halisçelik’in ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. ÇUKUROVA PRESS’İ DE ZİYARET ETTİ Adana Büyükşehir Belediyesi Genel  Sekreteri Doç.Dr. Ergül Halisçelik, Çukurova Press’i ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Engin Kanber ve ekibi ile görüştü. Belediyenin çalışmaları ile ilgili bilgi veren Doç.Dr.Halisçelik’in ziyareti sırasında Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ve İş İnsani Emrah Tring de yer aldı.
Bir süre önce elektrik kontağından çıkan yangın sonucu maddi zarar gören Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi’ne “Geçmiş Olsun” ziyaretleri sürüyor. Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç.Dr.Ergül Halisçelik de derneği ziyaret ederek, spor yazarlarının yanında olduğunu belirtti

>> SABİT ÖZKESER

.

“BASIN BİZİM İÇİN HER ZAMAN ÖNEMLİDİR”

TSYD Adana Şubesi’nde Başkan Kerim Hoşfikirer, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir ve yönetim kurulu üyelerince karşılanan  Adana  Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç.Dr. Ergül Halisçelik, yanan bölgede incelemelerde bulunup, bilgi aldı. Yangından duyduğu üzüntüyü dile getiren Doç.Dr. Halisçelik, “Belediye Başkanımız Zeydan Karalar’ın da dediği gibi can kaybının olmaması da bizler için sevindiricidir. TSYD Adana Şubesi Tesisleri’ni eskisinden daha güzel bir hale gelmesi için üzerimize düşen neyse yapacağız. Basın bizim için her zaman önemlidir ve spor yazarlarının da her zaman olduğu gibi yanlarında olmayı sürdüreceğiz” dedi. TSYD Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer de, Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç.Dr.Ergül Halisçelik’in ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

ÇUKUROVA PRESS’İ DE ZİYARET ETTİ

Adana Büyükşehir Belediyesi Genel  Sekreteri Doç.Dr. Ergül Halisçelik, Çukurova Press’i ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Engin Kanber ve ekibi ile görüştü. Belediyenin çalışmaları ile ilgili bilgi veren Doç.Dr.Halisçelik’in ziyareti sırasında Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ve İş İnsani Emrah Tring de yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.