Dondurma kebap şov

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 27.07.2023 - 11:06, Güncelleme: 27.07.2023 - 11:06 2269+ kez okundu.
 

Dondurma kebap şov

Hava sıcaklığının gölgede 40 dereceyi geçtiği Adana’da, Seyhan Belediyesi serinletip eğlendiren bir etkinlikle vatandaşların yüzünü güldürdü.
Gürselpaşa Mahallesi, Aliyaİzzetbegoviç Bulvarı üzerinde bulunan Özgür Kadın Parkı’ndaki Kadın Kafe önünde,  Seyhan İmar A.Ş. ve Ali Baba Dondurma işbirliği ile gerçekleştirilen etkinlikte renkli görüntüler yaşandı. DONDURMA KEBAP Başkan Akif Kemal Akay etkinlikte satırla kestiği dondurmaları çocuklara ikram ederken, dondurma kebap şovu da vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. İkram edilen dondurmalarla bir nebze de olsa serinleyip, güzel bir akşam geçiren Seyhanlılar Başkan Akay’a ve etkinliğin gerçekleştirilmesine katkıda bulunanlara teşekkür etti. (Haber Merkezi)      
Hava sıcaklığının gölgede 40 dereceyi geçtiği Adana’da, Seyhan Belediyesi serinletip eğlendiren bir etkinlikle vatandaşların yüzünü güldürdü.

Gürselpaşa Mahallesi, Aliyaİzzetbegoviç Bulvarı üzerinde bulunan Özgür Kadın Parkı’ndaki Kadın Kafe önünde,  Seyhan İmar A.Ş. ve Ali Baba Dondurma işbirliği ile gerçekleştirilen etkinlikte renkli görüntüler yaşandı.

DONDURMA KEBAP

Başkan Akif Kemal Akay etkinlikte satırla kestiği dondurmaları çocuklara ikram ederken, dondurma kebap şovu da vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

İkram edilen dondurmalarla bir nebze de olsa serinleyip, güzel bir akşam geçiren Seyhanlılar Başkan Akay’a ve etkinliğin gerçekleştirilmesine katkıda bulunanlara teşekkür etti. (Haber Merkezi)

 

 

 

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.