Eğitim-İş’te Hazar dönemi

Gündem 06.05.2024 - 11:12, Güncelleme: 06.05.2024 - 11:12 3193 kez okundu.
 

Eğitim-İş’te Hazar dönemi

Adana 1 No'lu Şube 7. Dönem 3. Olağan Genel Kurulu 4 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirildi.
  >> ALİ BOZ/ŞEYDA TURAÇLAR   Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Park Tesisleri Toplantı Salonunda gerçekleşen 3. Olağan Genel Kurula Hatice Hazar ve Cuma Erez Başkan Adayı olarak katıldı. Gücünü Birliktelikten, Işığını Cumhuriyetten, Ruhunu Mustafa Kemal Atatürk’ten Alan Güçlü Bir EĞİTİM-İŞ İÇİN! 213 delegenin oy kullandığı genel kurul, demokrasi şöleni şeklinde geçti.   Eğitim emekçilerinin ekonomik, sosyal, özlük, mesleki, sendikal hak ve çıkarlarını koruyup geliştirerek onlara daha onurlu ve saygın bir yaşam sağlama mücadelesi için yola çıkan Hatice HAZAR başkanlığındaki yeni yönetim, seçimi kazandı.   Bu arada denetleme, disiplin ve üst kurul delegeliklerini de Hatice Hazar’ın listesi kazandı. Hatice Hazar genel kurul sonrasında yaptığı açıklamada, “ Delege arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Beni ve arkadaşlarımı bu göreve layık gördükleri için minnettarım. Ayrıca Seher Ergin Başkanıma da teşekkür ederim. Bu seçimde kazanan yine Eğitim-İş olmuştur.” dedi.  
Adana 1 No'lu Şube 7. Dönem 3. Olağan Genel Kurulu 4 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirildi.

 

>> ALİ BOZ/ŞEYDA TURAÇLAR

 

Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Park Tesisleri Toplantı Salonunda gerçekleşen 3. Olağan Genel Kurula Hatice Hazar ve Cuma Erez Başkan Adayı olarak katıldı.

Gücünü Birliktelikten, Işığını Cumhuriyetten, Ruhunu Mustafa Kemal Atatürk’ten Alan Güçlü Bir EĞİTİM-İŞ İÇİN! 213 delegenin oy kullandığı genel kurul, demokrasi şöleni şeklinde geçti.

 

Eğitim emekçilerinin ekonomik, sosyal, özlük, mesleki, sendikal hak ve çıkarlarını koruyup geliştirerek onlara daha onurlu ve saygın bir yaşam sağlama mücadelesi için yola çıkan Hatice HAZAR başkanlığındaki yeni yönetim, seçimi kazandı.

 

Bu arada denetleme, disiplin ve üst kurul delegeliklerini de Hatice Hazar’ın listesi kazandı. Hatice Hazar genel kurul sonrasında yaptığı açıklamada, “ Delege arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Beni ve arkadaşlarımı bu göreve layık gördükleri için minnettarım. Ayrıca Seher Ergin Başkanıma da teşekkür ederim. Bu seçimde kazanan yine Eğitim-İş olmuştur.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.