Güngör Geçer: Bütün çabalarımız Türkiye için olacak

Siyaset 04.05.2023 - 11:00, Güncelleme: 04.05.2023 - 11:00 3044+ kez okundu.
 

Güngör Geçer: Bütün çabalarımız Türkiye için olacak

CHP Seyhan Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili Güngör Geçer, kendilerinin insanca bir yaşam ve hakça bir düzen istediklerini belirterek, “ İnanıyorum ki; 14 Mayıs gelecek güzel günlerin müjdecisi olacaktır. Her seçim ülkemizin demokrasi binasına konulan sağlam bir tuğladır. Demokrasiye, adalete, çağdaşlığa, bilime inanacağız.Bütün çabalarımız Türkiye için olacak.Kavgaya değil barışa hasret olup, huzur için çalışacağız” dedi.
>> SABİT ÖZKESER   Belediye Meclis toplantısında konuşan Geçer,  bu yıl biraz buruk da olsa bir Ramazan Bayramını daha geride bıraktıklarını ve bu bayram vesilesi ile bir kez daha büyük bir acıya maruz kalan ülkemizin her bir bireyine geçmiş olsun dileklerini ilettiğini ifade etti. CHP Seyhan Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili Güngör Geçer, “ Bu bayram bizler için daha da anlamlıydı, çünkü bayramlar aynı zamanda paylaşmaktır , dayanışmadır , kardeşliktir. Acıları paylaşıp ortak umuda dönüştürmek zorluklara karşı el ele vermektir. Birlik beraberliğe daha fazla ihtiyacımız olduğu günleri yaşıyoruz. Kalbimizdeki sevginin eksilmediği günü yaşayacağımız nice bayramlar diliyorum” diye konuştu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü de kutlayan Geçer, daha sonra şu ifadeleri dile getirdi: “Milli iradenin temsil edildiği Türkiye Büyük Millet Meclis Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 103. Yılını kutlamanın onurunu ve mutluluğunu yaşadık. Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan bayram gününde Ulu Önder çocuklara seslenirken ‘’ Küçük hanımlar , küçük beyler sizler hepimizin geleceğin bir gülü , yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli , değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz. ‘’ Sözü ile çocuklarımızın önemini vurgulamış ve bizlerde bu vurguyu anlayıp çocuklarımıza , öğrencilerimize büyük bir önem ve hassasiyet ile yaklaşmalıyız. Işıl ışıl gözleri geleceğimiz olan tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramını kutlarım. Kıymetli arkadaşlar; 1 Mayıs işçi ve emekçi bayramı  işçi ve emekçiler tarafından dünya çapında kutlanan birlik , dayanışma ve haksızlıkla mücadele günü olarak anılıyor. Tüm emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü kutluyorum. Sevgili dostlar;  bizler insan emeğinin ve alın terinin en yüce değer olduğuna inanıyoruz Bizler eşit özgür demokratik bir ülkede barış içinde bir arada yaşamak istiyoruz. Bizler bilimin aydınlığında , laik bir ülke istiyoruz. Bizler insanca bir yaşam ve hakça bir düzen istiyoruz. Ve inanıyorum ki 14 Mayıs gelecek güzel günlerin müjdecisi olacaktır. Her seçim ülkemizin demokrasi binasına konulan sağlam bir tuğladır. Demokrasiye, adalete, çağdaşlığa, bilime inanacağız. Bütün çabalarımız Türkiye için olacak. Kavgaya değil barışa hasret olup, huzur için çalışacağız. Ayırmayacak bütünleyeceğiz.İşte o zaman Türkiye kazanacak, biz kazanacağız. Demokrasiye inanan bir toplum olarak 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin ve kazananın milletimiz olmasını diliyorum.”  
CHP Seyhan Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili Güngör Geçer, kendilerinin insanca bir yaşam ve hakça bir düzen istediklerini belirterek, “ İnanıyorum ki; 14 Mayıs gelecek güzel günlerin müjdecisi olacaktır. Her seçim ülkemizin demokrasi binasına konulan sağlam bir tuğladır. Demokrasiye, adalete, çağdaşlığa, bilime inanacağız.Bütün çabalarımız Türkiye için olacak.Kavgaya değil barışa hasret olup, huzur için çalışacağız” dedi.

>> SABİT ÖZKESER

 

Belediye Meclis toplantısında konuşan Geçer,  bu yıl biraz buruk da olsa bir Ramazan Bayramını daha geride bıraktıklarını ve bu bayram vesilesi ile bir kez daha büyük bir acıya maruz kalan ülkemizin her bir bireyine geçmiş olsun dileklerini ilettiğini ifade etti.

CHP Seyhan Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili Güngör Geçer, “ Bu bayram bizler için daha da anlamlıydı, çünkü bayramlar aynı zamanda paylaşmaktır , dayanışmadır , kardeşliktir. Acıları paylaşıp ortak umuda dönüştürmek zorluklara karşı el ele vermektir. Birlik beraberliğe daha fazla ihtiyacımız olduğu günleri yaşıyoruz. Kalbimizdeki sevginin eksilmediği günü yaşayacağımız nice bayramlar diliyorum” diye konuştu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü de kutlayan Geçer, daha sonra şu ifadeleri dile getirdi:

“Milli iradenin temsil edildiği Türkiye Büyük Millet Meclis Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 103. Yılını kutlamanın onurunu ve mutluluğunu yaşadık. Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan bayram gününde Ulu Önder çocuklara seslenirken ‘’ Küçük hanımlar , küçük beyler sizler hepimizin geleceğin bir gülü , yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli , değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz. ‘’ Sözü ile çocuklarımızın önemini vurgulamış ve bizlerde bu vurguyu anlayıp çocuklarımıza , öğrencilerimize büyük bir önem ve hassasiyet ile yaklaşmalıyız. Işıl ışıl gözleri geleceğimiz olan tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramını kutlarım. Kıymetli arkadaşlar; 1 Mayıs işçi ve emekçi bayramı  işçi ve emekçiler tarafından dünya çapında kutlanan birlik , dayanışma ve haksızlıkla mücadele günü olarak anılıyor. Tüm emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü kutluyorum. Sevgili dostlar;  bizler insan emeğinin ve alın terinin en yüce değer olduğuna inanıyoruz Bizler eşit özgür demokratik bir ülkede barış içinde bir arada yaşamak istiyoruz. Bizler bilimin aydınlığında , laik bir ülke istiyoruz. Bizler insanca bir yaşam ve hakça bir düzen istiyoruz. Ve inanıyorum ki 14 Mayıs gelecek güzel günlerin müjdecisi olacaktır. Her seçim ülkemizin demokrasi binasına konulan sağlam bir tuğladır. Demokrasiye, adalete, çağdaşlığa, bilime inanacağız. Bütün çabalarımız Türkiye için olacak. Kavgaya değil barışa hasret olup, huzur için çalışacağız. Ayırmayacak bütünleyeceğiz.İşte o zaman Türkiye kazanacak, biz kazanacağız. Demokrasiye inanan bir toplum olarak 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin ve kazananın milletimiz olmasını diliyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.