Çukurova Press Havuzlubahçespor’dan Adana 1954 FK’ya önemli transfer

Spor 22.03.2024 - 14:42, Güncelleme: 22.03.2024 - 14:42 3257+ kez okundu.
 

Çukurova Press Havuzlubahçespor’dan Adana 1954 FK’ya önemli transfer

Adanaspor ve Adana Demirspor’un yanı sıra birçok takıma yetenekli sporcuları kazandırması ile dikkati çeken Adana Süper Amatör Lig takımlarından Çukurova Press Havuzlubahçespor’un 15 yaşındaki başarılı futbolcusu Bahadır Bahadır, 3. Lig takımlarından Adana 1954 FK’ya transfer oldu.
>> SABİT ÖZKESER   BİR AN ÖNCE PROFESYONEL OLMAK İSTİYOR Babası Turan Bahadır ile birlikte  Çukurova Press’i ziyaret eden  15 yaşındaki Bahadır Bahadır’ın öncelikli hedefi bir an önce profesyonel olmak. Çukurova  Press Havuzlubahçespor Kulübü Başkanı Engin Kanber, Teknik Sorumlu Nevzat  Karabulut, Adana 1954 FK  Yöneticisi Halil Güler ve Altyapı Sorumlusu Reşat Yılmaz’ın da yer aldığı ziyarette konuşan  yetenekli oyuncu Bahadır Bahadır, birçok taliplisi olmasına karşın Adana 1954 FK Kulübünü tercih ettiğini söyledi. “MİLLİ TAKIMA KADAR YÜKSELMEK İSTİYORUM” Yeni takımında da  başarılı olarak futbolunu daha çok geliştireceğine inandığını anlatan Bahadır Bahadır, “Bu transferin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.   Özellikle; futbola başladığım Çukurova Press Havuzlubahçespor’da Başkanım Engin Kanber ve Teknik Sorumlumuz Nevzat Karabulut hocamın çok büyük desteği bulunuyor. Kendime güveniyorum ve çok çalışarak Milli Takıma kadar yükseleceğim” dedi. “ARDA GÜLER’İN İZİNDEN GİTMEK İSTİYORUM”  Türkiye’de Galatasaray takımını tuttuğunu ve bu takımda oynamak istediğini de vurgulayan Bahadır Bahadır, “Genç yaşta Fenerbahçe’den dünya devi Real Madrid takımına transfer olan Arda Güler’in izinden gitmek için çok çalışacağım. Ben de Ara Güler gibi Türk futboluna yararlı olmayı ve tüm dünyanın  benden bahsetmesini istiyorum” diye konuştu.   Bahadır Bahadır’ın babası Turan Bahadır da, oğlunun transferinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Kendisiyle gurur duyuyorum. Kısa süre içerisinde futboldan adını söz ettireceğine inanıyorum” dedi. “BAHADIR BAHADIR İLE GURUR DUYUYORUZ” Çukurova Press Havuzlubahçespor Kulübü Başkanı Engin Kanber  ve Teknik Sorumlu Nevzat Karabulut ise, yıllardır kulüp olarak gençlerin kötü alışkanlıklardan kurtarılması ve yetenekli oyuncuların da Türk futboluna kazandırılması için çalışmayı sürdüreceklerini söyleyerek, “Genç oyuncumuz Bahadır Bahadır’ın 3. Lig takımı Adana 1954 FK Kulübü’ne gitmesinden dolayı biz de gurur duyuyoruz. Yolu açık olsun” diye konuştular. Adana 1954 FK Altyapı Sorumlusu Reşat Yılmaz da,  bu transferin gerçekleşmesi için kendilerini tercih eden Çukurova Press  Havuzlubahçespor Kulübü Başkanı Engin Kanber ve Kulübün Teknik Sorumlusu Nevzat Karabulut’a çok teşekkür etti.      
Adanaspor ve Adana Demirspor’un yanı sıra birçok takıma yetenekli sporcuları kazandırması ile dikkati çeken Adana Süper Amatör Lig takımlarından Çukurova Press Havuzlubahçespor’un 15 yaşındaki başarılı futbolcusu Bahadır Bahadır, 3. Lig takımlarından Adana 1954 FK’ya transfer oldu.

>> SABİT ÖZKESER

 

BİR AN ÖNCE PROFESYONEL OLMAK İSTİYOR

Babası Turan Bahadır ile birlikte  Çukurova Press’i ziyaret eden  15 yaşındaki Bahadır Bahadır’ın öncelikli hedefi bir an önce profesyonel olmak. Çukurova  Press Havuzlubahçespor Kulübü Başkanı Engin Kanber, Teknik Sorumlu Nevzat  Karabulut, Adana 1954 FK  Yöneticisi Halil Güler ve Altyapı Sorumlusu Reşat Yılmaz’ın da yer aldığı ziyarette konuşan  yetenekli oyuncu Bahadır Bahadır, birçok taliplisi olmasına karşın Adana 1954 FK Kulübünü tercih ettiğini söyledi.

“MİLLİ TAKIMA KADAR YÜKSELMEK İSTİYORUM”

Yeni takımında da  başarılı olarak futbolunu daha çok geliştireceğine inandığını anlatan Bahadır Bahadır, “Bu transferin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.   Özellikle; futbola başladığım Çukurova Press Havuzlubahçespor’da Başkanım Engin Kanber ve Teknik Sorumlumuz Nevzat Karabulut hocamın çok büyük desteği bulunuyor. Kendime güveniyorum ve çok çalışarak Milli Takıma kadar yükseleceğim” dedi.

“ARDA GÜLER’İN İZİNDEN GİTMEK İSTİYORUM”

 Türkiye’de Galatasaray takımını tuttuğunu ve bu takımda oynamak istediğini de vurgulayan Bahadır Bahadır, “Genç yaşta Fenerbahçe’den dünya devi Real Madrid takımına transfer olan Arda Güler’in izinden gitmek için çok çalışacağım. Ben de Ara Güler gibi Türk futboluna yararlı olmayı ve tüm dünyanın  benden bahsetmesini istiyorum” diye konuştu.   Bahadır Bahadır’ın babası Turan Bahadır da, oğlunun transferinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Kendisiyle gurur duyuyorum. Kısa süre içerisinde futboldan adını söz ettireceğine inanıyorum” dedi.

“BAHADIR BAHADIR İLE GURUR DUYUYORUZ”

Çukurova Press Havuzlubahçespor Kulübü Başkanı Engin Kanber  ve Teknik Sorumlu Nevzat Karabulut ise, yıllardır kulüp olarak gençlerin kötü alışkanlıklardan kurtarılması ve yetenekli oyuncuların da Türk futboluna kazandırılması için çalışmayı sürdüreceklerini söyleyerek, “Genç oyuncumuz Bahadır Bahadır’ın 3. Lig takımı Adana 1954 FK Kulübü’ne gitmesinden dolayı biz de gurur duyuyoruz. Yolu açık olsun” diye konuştular. Adana 1954 FK Altyapı Sorumlusu Reşat Yılmaz da,  bu transferin gerçekleşmesi için kendilerini tercih eden Çukurova Press  Havuzlubahçespor Kulübü Başkanı Engin Kanber ve Kulübün Teknik Sorumlusu Nevzat Karabulut’a çok teşekkür etti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.