İnternet erişimine ulaşamıyorlar

Yerel (Web Sitesi) - Web Sitesi | 03.08.2023 - 11:40, Güncelleme: 03.08.2023 - 11:40 1942+ kez okundu.
 

İnternet erişimine ulaşamıyorlar

Son bir yıldır Akkapı mahallesinde internet sıkıntısı yaşanıyor.
EREN EKİCİ/ASYA ALICI Türk Telekom’a ait internet alt yapı kablolarının çalınmasıyla başlayan internet sıkıntısı, hat safhaya çıktı. Akkapı mahallesinin bir kısmı ve Akkapı dolmuşlarının bulunduğu bölgesinde yaşanan internet sıkıntısı tüm halkı mağdur etti. “BİR AN ÖNCE SORUNUMUZ ÇÖZÜLSÜN ” Akkapı Dolmuşları Başkanı Vefa Demiralp ve mahalle sakinlerinin Türk Telekom’a yaptıkları başvuruya şu ana kadar hiçbir cevap verilmedi.  Akkapı mahalle sakinleri ve Akkapı dolmuş durağı internet erişimine ulaşmakta hala sıkıntı yaşarken, yetkililerin bir an önce bu konuya çözüm getirmesini bekliyor. Konu hakkında konuşan Akkapı  Durağı Başkanı Vefa Demiralp, “ Mağduriyetimiz internet erişiminden dolayıdır. Bir yıldan fazla internet erişimi sağlanılamıyor” dedi. Demiralp açıklamasında ayrıca şöyle devam etti: “İŞ ARKADAŞLARIYLA BAĞLANTI KURAMIYORUZ”  “Biz ve mahalle sakinleri bundan dolayı mağduriyeti yaşıyoruz. Ayrıca çalışan arkadaşlarımızın mobil internetlerini bilgisayara bağlayıp işlerimizi halletmeye çalışıyoruz. Fakat bu durum hem arkadaşlarımızı zor duruma sokuyor hem de işlerimizi yavaşlatıyor.  Ayrıca 30 üyeye sahip dolmuş durağımız Whatsapp grubu üzerinden birbirini bilgilendirmeye çalışırken durakta duran iş arkadaşlarıyla bağlantı kurmakta oldukça zorlanıyor.“ Demiralp açıklamasının sonunda, “Bu konudaki şikayetlerimizi çoğu kez belirttik. 7 defa arıza kaydı verdik. Mağduriyetimiz bir günlük değil, 1 yıldan fazlaya yakın. Yeterince şikayette bulunmamıza rağmen hala çözüm yok. Beni, çalışma arkadaşlarımı ve mahalle sakinlerini bu durum fazlasıyla yoruyor’’ diye konuştu.
Son bir yıldır Akkapı mahallesinde internet sıkıntısı yaşanıyor.

EREN EKİCİ/ASYA ALICI

Türk Telekom’a ait internet alt yapı kablolarının çalınmasıyla başlayan internet sıkıntısı, hat safhaya çıktı. Akkapı mahallesinin bir kısmı ve Akkapı dolmuşlarının bulunduğu bölgesinde yaşanan internet sıkıntısı tüm halkı mağdur etti.

“BİR AN ÖNCE SORUNUMUZ ÇÖZÜLSÜN ”

Akkapı Dolmuşları Başkanı Vefa Demiralp ve mahalle sakinlerinin Türk Telekom’a yaptıkları başvuruya şu ana kadar hiçbir cevap verilmedi.  Akkapı mahalle sakinleri ve Akkapı dolmuş durağı internet erişimine ulaşmakta hala sıkıntı yaşarken, yetkililerin bir an önce bu konuya çözüm getirmesini bekliyor. Konu hakkında konuşan Akkapı  Durağı Başkanı Vefa Demiralp, “ Mağduriyetimiz internet erişiminden dolayıdır. Bir yıldan fazla internet erişimi sağlanılamıyor” dedi. Demiralp açıklamasında ayrıca şöyle devam etti:

“İŞ ARKADAŞLARIYLA BAĞLANTI KURAMIYORUZ”

 “Biz ve mahalle sakinleri bundan dolayı mağduriyeti yaşıyoruz. Ayrıca çalışan arkadaşlarımızın mobil internetlerini bilgisayara bağlayıp işlerimizi halletmeye çalışıyoruz. Fakat bu durum hem arkadaşlarımızı zor duruma sokuyor hem de işlerimizi yavaşlatıyor.  Ayrıca 30 üyeye sahip dolmuş durağımız Whatsapp grubu üzerinden birbirini bilgilendirmeye çalışırken durakta duran iş arkadaşlarıyla bağlantı kurmakta oldukça zorlanıyor.“

Demiralp açıklamasının sonunda, “Bu konudaki şikayetlerimizi çoğu kez belirttik. 7 defa arıza kaydı verdik. Mağduriyetimiz bir günlük değil, 1 yıldan fazlaya yakın. Yeterince şikayette bulunmamıza rağmen hala çözüm yok. Beni, çalışma arkadaşlarımı ve mahalle sakinlerini bu durum fazlasıyla yoruyor’’ diye konuştu.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.