Kaplan 3 puan bekliyor

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 21.01.2023 - 16:27, Güncelleme: 21.01.2023 - 16:27 1546+ kez okundu.
 

Kaplan 3 puan bekliyor

Adanaspor, kendi saha ve seyircisi önünde yarın karşılaşacağı Yeni Malatyaspor maçından da 3 puan bekliyor. Turuncu-Beyazlı ekip Adanaspor ilk deplasman galibiyetini geçtiğimiz hafta İstanbul’da Tuzlaspor önünde almıştı.
SABİT ÖZKESER   MORALLER YERİNDE Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını kendi tesisleri  Çatalan’da Teknik Direktör kemal Kılıç yönetiminde gerçekleştiren Adanaspor’da moraller yerinde. Futbolcuların hırslı ve keyifli oldukları dikkat çekerken, sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Lamin Jallow, antrenmanlarda iyi performans sergiliyor. Burak Çamoğlu ise sakatlığını atlatıp, çalışmalara başladı. MAÇI FATİH TOKAİL YÖNETECEK Adanaspor’un Pazar günü Yeni Adana Stadyumu’nda saat 19.00’da karşılaşacağı zorlu Yeni Malatyaspor maçını Fatih Tokail yönetecek. 41 yaşındaki Van Bölgesi hakemlerinden olan  ve kariyerinde ilk kez Birinci Lig’de görev yapacak olan Tokail’in yardımcılıklarını Güner Mumcu ve Muhammed Ali Doğan yapacak. Bu maçta dördüncü hakem olarak ise Reşat Onur Coşkunses görev alacak.
Adanaspor, kendi saha ve seyircisi önünde yarın karşılaşacağı Yeni Malatyaspor maçından da 3 puan bekliyor. Turuncu-Beyazlı ekip Adanaspor ilk deplasman galibiyetini geçtiğimiz hafta İstanbul’da Tuzlaspor önünde almıştı.

SABİT ÖZKESER

 

MORALLER YERİNDE

Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını kendi tesisleri  Çatalan’da Teknik Direktör kemal Kılıç yönetiminde gerçekleştiren Adanaspor’da moraller yerinde. Futbolcuların hırslı ve keyifli oldukları dikkat çekerken, sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Lamin Jallow, antrenmanlarda iyi performans sergiliyor. Burak Çamoğlu ise sakatlığını atlatıp, çalışmalara başladı.

MAÇI FATİH TOKAİL YÖNETECEK

Adanaspor’un Pazar günü Yeni Adana Stadyumu’nda saat 19.00’da karşılaşacağı zorlu Yeni Malatyaspor maçını Fatih Tokail yönetecek. 41 yaşındaki Van Bölgesi hakemlerinden olan  ve kariyerinde ilk kez Birinci Lig’de görev yapacak olan Tokail’in yardımcılıklarını Güner Mumcu ve Muhammed Ali Doğan yapacak. Bu maçta dördüncü hakem olarak ise Reşat Onur Coşkunses görev alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.