“Mahallelerimizde birlik sağlandı”

Siyaset (Web Sitesi) - Web Sitesi | 02.08.2023 - 10:48, Güncelleme: 02.08.2023 - 10:48 1749+ kez okundu.
 

“Mahallelerimizde birlik sağlandı”

Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan İlçe delege seçimleri sandık konularak mahallelerde birlik ve beraberlik içinde geçiyor.
ALİ BOZ/ŞEYDA TURAÇLAR PARTİLİLER BİR SÜRE SOHBET ETİLER Seyhan İlçesine bağlı tüm mahallelerde sandık konularak yapılan delege seçimleri İl ve İlçe Başkanlığı gözlemcileri tarafından gerçekleştiriliyor. Dün 2000 Evler Mahallesinde delege seçimleri İl temsilcisi Rıza Babutçcu ve İlçe temsilcisi Zübeyde Türkmen Tarıkoğulları nezaretinde yapıldı. Seçimlere İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan ile birlikte Gençlik Kolları Başkanı Av. Ahmet Orkun Parsak da katılarak, partililerle bir süre sohbet ettiler. “BİRLİK BERABERLİK ÖRNEĞİ SERGİLİYORUZ” CHP Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan, delege seçimlerinin parti üyesi mahalle sakinlerinin katılımıyla yapıldığını belirterek, “Mahallelerimizde partililerimizin birlik ve beraberlik örneği sergileyerek delege seçimlerimizi yapıyoruz. CHP’yi hayırlı olsun” dedi. “HİÇBİR ŞEKİLDE UYGUNSUZ BİR DAVRANIŞ GÖRMEDİK” CHP Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan, mahallelerde mahalle temsilcileri ve okul sorumluları ile birlikte seçimleri gerçekleştirdiklerini ifade etti. Atikaslan, “ Partililerimizin duyarlı olması bizleri mutlu ediyor. Tüm mahallelerimizde partililerimiz partilerine sahip çıkıyor ve mahallesini temsil edecek ilçe kongre delegesini belirliyor. Hiçbir şekilde uygunsuz bir davranış görmedik ve görmüyoruz” diye konuştu.
Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan İlçe delege seçimleri sandık konularak mahallelerde birlik ve beraberlik içinde geçiyor.

ALİ BOZ/ŞEYDA TURAÇLAR

PARTİLİLER BİR SÜRE SOHBET ETİLER

Seyhan İlçesine bağlı tüm mahallelerde sandık konularak yapılan delege seçimleri İl ve İlçe Başkanlığı gözlemcileri tarafından gerçekleştiriliyor. Dün 2000 Evler Mahallesinde delege seçimleri İl temsilcisi Rıza Babutçcu ve İlçe temsilcisi Zübeyde Türkmen Tarıkoğulları nezaretinde yapıldı. Seçimlere İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan ile birlikte Gençlik Kolları Başkanı Av. Ahmet Orkun Parsak da katılarak, partililerle bir süre sohbet ettiler.

“BİRLİK BERABERLİK ÖRNEĞİ SERGİLİYORUZ”

CHP Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan, delege seçimlerinin parti üyesi mahalle sakinlerinin katılımıyla yapıldığını belirterek, “Mahallelerimizde partililerimizin birlik ve beraberlik örneği sergileyerek delege seçimlerimizi yapıyoruz. CHP’yi hayırlı olsun” dedi.

“HİÇBİR ŞEKİLDE UYGUNSUZ BİR DAVRANIŞ GÖRMEDİK”

CHP Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan, mahallelerde mahalle temsilcileri ve okul sorumluları ile birlikte seçimleri gerçekleştirdiklerini ifade etti. Atikaslan, “ Partililerimizin duyarlı olması bizleri mutlu ediyor. Tüm mahallelerimizde partililerimiz partilerine sahip çıkıyor ve mahallesini temsil edecek ilçe kongre delegesini belirliyor. Hiçbir şekilde uygunsuz bir davranış görmedik ve görmüyoruz” diye konuştu.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.