Miniklerin futbol heyecanı
Miniklerin futbol heyecanı
Adana’da amatör futbol küme maçlarının start almasıyla birlikte heyecan da başladı. U-12 Ligi’nde miniklerin maçlarında yaşanılan heyecana futbolcuların yanı sıra ailelerin de katılması, keyifli dakikaların geçmesine yol açıyor.
SABİT ÖZKESER
İLK KEZ MAÇLARINA ÇIKTILAR
Gündüz Tekin Onay Tesisleri’nde önceki akşam oynanan maçlardan bir tanesi de U-12 Lig G Grubu’nda Kuzey Atlasspor ile Adana 5 Ocak 1922 takım arasında gerçekleşti. Minik futbolcuların sahada, anne ve babalar ile diğer bireylerin de saha dışında yaşadığı maçta Kuzey Atlaspor, Adana 5 Ocak 1922 takımını 2-1 yenerek ilk 3 puanını aldı. Kuzey Atlasspor’dan bir oyuncunun kırmızı kart gördüğü maçı kadın hakemlerimizden Elanur Bozkurt, Nursima Özdemir ve Gülcan Kocataşlar yönetti.
“ÖNEMLİ OLAN ÇOCUKLARIN SPOR YAPMASI”
Diğer gruplardan da maçların oynadığı U-12 Ligi’nde görüşlerini aldığımız takımların Teknik Sorumluları, “Yapılan lig maçlarında alınan başarılı sonuçlardan çok biz çocuklarımızın spora kazandırılması konusunda yanlarında olmaya çalışıyoruz. Ayrıca aralarında yetenekli olan minik çocuklarımızı da Türk futboluna hizmet etmesi için mücadele ediyoruz” dediler. Minik futbolcuların aileleri de saha dışından destek vererek, “Sanki çocuklarımız değil, biz onlardan daha çok heyecanlanıyoruz. Amacımız; çocukların eğitimleri ile birlikte spor yapmalarını sağlamaktır. Emek veren tüm hocalarımıza ve kulübün başkan ile yöneticilerine teşekkür ederiz” diye konuştular.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.