“Muhtarlığı halkımızla birlikte yöneteceğiz”

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 27.07.2023 - 11:41, Güncelleme: 27.07.2023 - 11:41 4422+ kez okundu.
 

“Muhtarlığı halkımızla birlikte yöneteceğiz”

Önümüzdeki yıl Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Yavuzlar Mahalle Muhtarlığına aday olduğunu açıklayan Veysel Yüksekdağ, “ Mahalle sakinlerimizle birlikte el ele vererek mahallemizi daha da yaşanabilir bir mahalle yapacağız.”dedi.
Yavuzlar Mahallesinde büyümüş ve mahallenin sıkıntılarını yakından bilen ve mahalle sakinleriyle birlikte bu sıkıntıları birlikte yaşadığını belirten Veysel Yüksekdağ, şunları söyledi. “ 1996 yılından bugüne kadar Yavuzlar Mahallesi Orhan Kemal Bulvarında erkek kuaförü olarak hizmet vermekteyim. Mahallemizde sıkıntılarımız olduğu bir gerçektir. Muhtarlığa aday olmamdaki en büyük sebep var olan sorunların halledilmemesidir.”   Yavuzlar mahallesinde büyümüş ve tüm sıkıntıları mahalle sakinleriyle birlikte yaşadığını ifade eden Yüksekdağ şöyle konuştu. “ mahallemizin sorunlarını ve bugüne kadar yapılmayan eksiklikleri yakından biliyorum. Mahalle sakinlerimizin desteği ile muhtarlığa seçildiğim gün itibariyle, mahalle sakinlerimizle birlikte el ele vererek tüm sorunların halledilmesi için çaba sarf edeceğim.”   Bugüne kadar elinden geldiği kadar Yavuzlar mahallesinde mahalle sakinleriyle birlikte bir çok işler de yaptığını hatırlatan Veysel Yüksekdağ şunları söyledi. “ Mahallemizin daha yaşanabilir bir mahalle olması için bugüne kadar mahalle sakinleriyle birlikte yaptığımız çalışmaları devam ettireceğim. Mahalle sakinlerimizle birlikte mahallemizi yönetmeye adayım. Bu konuda mahalle sakinlerimizin oyuna talibim.”   1982 yılında Kılbaş köyünde doğduğunu belirten Veysel Yüksekdağ, evli ve bir çocuk babası olduğunu belirtti.      
Önümüzdeki yıl Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Yavuzlar Mahalle Muhtarlığına aday olduğunu açıklayan Veysel Yüksekdağ, “ Mahalle sakinlerimizle birlikte el ele vererek mahallemizi daha da yaşanabilir bir mahalle yapacağız.”dedi.

Yavuzlar Mahallesinde büyümüş ve mahallenin sıkıntılarını yakından bilen ve mahalle sakinleriyle birlikte bu sıkıntıları birlikte yaşadığını belirten Veysel Yüksekdağ, şunları söyledi. “ 1996 yılından bugüne kadar Yavuzlar Mahallesi Orhan Kemal Bulvarında erkek kuaförü olarak hizmet vermekteyim. Mahallemizde sıkıntılarımız olduğu bir gerçektir. Muhtarlığa aday olmamdaki en büyük sebep var olan sorunların halledilmemesidir.”

 

Yavuzlar mahallesinde büyümüş ve tüm sıkıntıları mahalle sakinleriyle birlikte yaşadığını ifade eden Yüksekdağ şöyle konuştu. “ mahallemizin sorunlarını ve bugüne kadar yapılmayan eksiklikleri yakından biliyorum. Mahalle sakinlerimizin desteği ile muhtarlığa seçildiğim gün itibariyle, mahalle sakinlerimizle birlikte el ele vererek tüm sorunların halledilmesi için çaba sarf edeceğim.”

 

Bugüne kadar elinden geldiği kadar Yavuzlar mahallesinde mahalle sakinleriyle birlikte bir çok işler de yaptığını hatırlatan Veysel Yüksekdağ şunları söyledi. “ Mahallemizin daha yaşanabilir bir mahalle olması için bugüne kadar mahalle sakinleriyle birlikte yaptığımız çalışmaları devam ettireceğim. Mahalle sakinlerimizle birlikte mahallemizi yönetmeye adayım. Bu konuda mahalle sakinlerimizin oyuna talibim.”

 

1982 yılında Kılbaş köyünde doğduğunu belirten Veysel Yüksekdağ, evli ve bir çocuk babası olduğunu belirtti.

 

 

 

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.