Sami Büyükgöçer: Emrah Kozay Çukurova’ya değer katacak

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 23.05.2024 - 15:39, Güncelleme: 23.05.2024 - 15:39 2893 kez okundu.
 

Sami Büyükgöçer: Emrah Kozay Çukurova’ya değer katacak

Çukurova Belediyespor Kulübü yönetim kurulu, Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Kulüp Başkanı Sami Büyükgöçer’in dışında yöneticilerden Mustafa Kemal Özkan, Mustafa Çürük ve İsmail Atasoy yer aldı.
“GENÇLERİ SPORLA BULUŞTURMAYA DEVAM” Çukurova Belediyespor Kulüp Başkanı Sami Büyükgöçer, kulüple ilgili bilgi aktarırken, ”Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay’a görevinde başarılar diliyorum. Biz kulüp olarak gençlere önem veriyoruz. Yıllardır da bu böyle oldu, bundan sonra da böyle olacak“ dedi. Büyükgöçer, “Çukurova ilçesi genç, dinamik ve vizyonlu bir Belediye başkana sahip. Buraya değer katacağına yürekten inanıyorum.  Emrah Kozay başkanımızla beraber Çukurova Belediyespor Kulübü çatısı altında Türk futboluna oyuncuları kazandırmayı sürdüreceğiz” diye konuştu. Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay da yaptığı konuşmada gençler için sporun olmazsa olmaz noktasına dolduğunu dile getirirken, ”Sami Büyükgöçer başkanımız ve yönetim kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çalışmalarında da başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. Bu arada ziyarette Başkan Sami Büyükgöçer, Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay’a ismi yazılı kulübün formasını hediye etti.
Çukurova Belediyespor Kulübü yönetim kurulu, Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Kulüp Başkanı Sami Büyükgöçer’in dışında yöneticilerden Mustafa Kemal Özkan, Mustafa Çürük ve İsmail Atasoy yer aldı.

“GENÇLERİ SPORLA BULUŞTURMAYA DEVAM”

Çukurova Belediyespor Kulüp Başkanı Sami Büyükgöçer, kulüple ilgili bilgi aktarırken, ”Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay’a görevinde başarılar diliyorum. Biz kulüp olarak gençlere önem veriyoruz. Yıllardır da bu böyle oldu, bundan sonra da böyle olacak“ dedi.

Büyükgöçer, “Çukurova ilçesi genç, dinamik ve vizyonlu bir Belediye başkana sahip. Buraya değer katacağına yürekten inanıyorum.  Emrah Kozay başkanımızla beraber Çukurova Belediyespor Kulübü çatısı altında Türk futboluna oyuncuları kazandırmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay da yaptığı konuşmada gençler için sporun olmazsa olmaz noktasına dolduğunu dile getirirken, ” Sami Büyükgöçer başkanımız ve yönetim kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çalışmalarında da başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Bu arada ziyarette Başkan Sami Büyükgöçer, Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay’a ismi yazılı kulübün formasını hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.