Şehit aileleri, gaziler ve çocuklar aynı çatı altında buluştu

Yaşam 03.11.2026 - 13:53, Güncelleme: 03.11.2026 - 13:53 1481 kez okundu.
 

Şehit aileleri, gaziler ve çocuklar aynı çatı altında buluştu

Adana, 31 Ekim Cumartesi günü anlamlı bir açılışa ve renkli bir Cumhuriyet Bayramı Çocuk Şenliği’ne ev sahipliği yaptı. EMŞAV’ın (Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı) Adana İl Başkanlığı açılışı, şehit yakınları, gaziler ve ailelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.
  >> ŞEYDA TURAÇLAR     Açılışa Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Güngör Geçer ve Adana Ticaret Odası Başkanı Mehmet Şahbaz da katıldı. Törende konuşan Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Güngör Geçer, Adana’ya böyle anlamlı bir vakfın kazandırılmasından ve Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenen çocuk şenliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Geçer, vakfın Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla verilen destekle hayata geçirilmesinin önemine dikkat çekerek emeği geçenlere teşekkür etti. EMŞAV Adana İl Başkanı Pınar Yer ise Adana’ya böyle bir vakıf kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, vakıf bünyesinde önümüzdeki süreçte çok sayıda sosyal ve kültürel etkinlik düzenleneceğinin müjdesini verdi. Yer, açılışta kendilerini yalnız bırakmayan ve destek veren herkese teşekkür etti. Açılış programının ardından gerçekleştirilen Cumhuriyet Bayramı Çocuk Şenliği ise renkli görüntülere sahne oldu. Çocuklar kendileri için hazırlanan etkinliklerde doyasıya eğlenirken, aileler de bu anlamlı günün sevincini birlikte yaşadı. EMŞAV’ın Adana’da faaliyetlerine başlaması, şehit aileleri ve gazilerin dayanışması adına önemli bir adım olarak değerlendirilirken, Cumhuriyet coşkusunun çocuklarla buluşturulması  örnek olarak gösterildi.
Adana, 31 Ekim Cumartesi günü anlamlı bir açılışa ve renkli bir Cumhuriyet Bayramı Çocuk Şenliği’ne ev sahipliği yaptı. EMŞAV’ın (Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı) Adana İl Başkanlığı açılışı, şehit yakınları, gaziler ve ailelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

 

>> ŞEYDA TURAÇLAR

 

 

Açılışa Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Güngör Geçer ve Adana Ticaret Odası Başkanı Mehmet Şahbaz da katıldı. Törende konuşan Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Güngör Geçer, Adana’ya böyle anlamlı bir vakfın kazandırılmasından ve Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenen çocuk şenliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Geçer, vakfın Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla verilen destekle hayata geçirilmesinin önemine dikkat çekerek emeği geçenlere teşekkür etti.

EMŞAV Adana İl Başkanı Pınar Yer ise Adana’ya böyle bir vakıf kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, vakıf bünyesinde önümüzdeki süreçte çok sayıda sosyal ve kültürel etkinlik düzenleneceğinin müjdesini verdi. Yer, açılışta kendilerini yalnız bırakmayan ve destek veren herkese teşekkür etti.

Açılış programının ardından gerçekleştirilen Cumhuriyet Bayramı Çocuk Şenliği ise renkli görüntülere sahne oldu. Çocuklar kendileri için hazırlanan etkinliklerde doyasıya eğlenirken, aileler de bu anlamlı günün sevincini birlikte yaşadı. EMŞAV’ın Adana’da faaliyetlerine başlaması, şehit aileleri ve gazilerin dayanışması adına önemli bir adım olarak değerlendirilirken, Cumhuriyet coşkusunun çocuklarla buluşturulması  örnek olarak gösterildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.