Sıcak hava dalgası Adanalıları zirveye taşıdı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.07.2023 - 11:39, Güncelleme: 27.07.2023 - 11:39 2603+ kez okundu.
 

Sıcak hava dalgası Adanalıları zirveye taşıdı

Adana’nın Aladağ ilçesine bağlı Meydan yaylasında bin 500 rakımlı seyir terasında bulunan 'Başkanın Çardağı', muhteşem manzarasını görmek ve fotoğraflamak isteyen ziyaretçilerin akınına uğradı.
Türkiye’nin dört bir yanından ziyaretçi ağırlayan doğa harikası Aladağ ilçesi, mevsimsel sıcakların artması sebebiyle şu aralar 20 bin üzerinde ziyaretçiye ev sahipliği yapıyor. Bölgedeki 'Başkanın Çardağı' ise ekoturizmin gözdesi haline gelmiş durumda.     2020 yılının yaz ayında Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik tarafından yaptırılan ve 'Başkanın Çardağı' adını alan çardak, 3 yıldan bu yana ekoturizm açısından ilçenin tanıtımına büyük katkı sağlıyor. Adana’da son yılların en yüksek sıcaklıkların ölçülmesi ile doğaya akın eden vatandaşlar, bin 500 rakımlı bölgede serinliğin ve doğanın keyfini çıkarıyor. Seyir terası ile ormanın ve doğanın sunduğu görsel şölenin keyfini yaşayan ziyaretçiler, serinliğin de tadını çıkarıyor.   Ziyaretçi olarak ilçeye gelen Zekeriya Atarlı, Adana kent merkezinden geldiğini belirterek, “Başkanın Çardağı ünlü dediler, sosyal medyadan da görünce geldik. Burayı çok beğendik, gelmek isteyenlere tavsiye ederiz” dedi. Sıcaktan dolayı doğaya serinlemek için geldiklerini kaydeden Cebrail Kütük ise “İmamoğlu ilçesinden geliyorum. Çok güzel, aile yeri eğlenceli ve serin. Herkese öneririz aileleriyle çıkıp gelebilirler” ifadesini kullandı.   Adana’dan gelen Mustafa Atkın da “Başkanımızın çardağını ziyarete geldik. Kendisine teşekkür ediyoruz. Yer güzel yollar da biraz daha düzenli çalışma yapılırsa, yemek yeme yerleri koyulursa daha güzel olur” diye konuştu. (İHA)  
Adana’nın Aladağ ilçesine bağlı Meydan yaylasında bin 500 rakımlı seyir terasında bulunan 'Başkanın Çardağı', muhteşem manzarasını görmek ve fotoğraflamak isteyen ziyaretçilerin akınına uğradı.

Türkiye’nin dört bir yanından ziyaretçi ağırlayan doğa harikası Aladağ ilçesi, mevsimsel sıcakların artması sebebiyle şu aralar 20 bin üzerinde ziyaretçiye ev sahipliği yapıyor. Bölgedeki 'Başkanın Çardağı' ise ekoturizmin gözdesi haline gelmiş durumda.  

  2020 yılının yaz ayında Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik tarafından yaptırılan ve 'Başkanın Çardağı' adını alan çardak, 3 yıldan bu yana ekoturizm açısından ilçenin tanıtımına büyük katkı sağlıyor. Adana’da son yılların en yüksek sıcaklıkların ölçülmesi ile doğaya akın eden vatandaşlar, bin 500 rakımlı bölgede serinliğin ve doğanın keyfini çıkarıyor. Seyir terası ile ormanın ve doğanın sunduğu görsel şölenin keyfini yaşayan ziyaretçiler, serinliğin de tadını çıkarıyor.

  Ziyaretçi olarak ilçeye gelen Zekeriya Atarlı, Adana kent merkezinden geldiğini belirterek, “Başkanın Çardağı ünlü dediler, sosyal medyadan da görünce geldik. Burayı çok beğendik, gelmek isteyenlere tavsiye ederiz” dedi.

Sıcaktan dolayı doğaya serinlemek için geldiklerini kaydeden Cebrail Kütük ise “İmamoğlu ilçesinden geliyorum. Çok güzel, aile yeri eğlenceli ve serin. Herkese öneririz aileleriyle çıkıp gelebilirler” ifadesini kullandı.

  Adana’dan gelen Mustafa Atkın da “Başkanımızın çardağını ziyarete geldik. Kendisine teşekkür ediyoruz. Yer güzel yollar da biraz daha düzenli çalışma yapılırsa, yemek yeme yerleri koyulursa daha güzel olur” diye konuştu.

(İHA)

 

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.