ŞİMŞEK, kupada Rizespor’u ağırlıyor

Spor 22.12.2022 - 10:43, Güncelleme: 16.01.2023 - 07:03 921+ kez okundu.
 

ŞİMŞEK, kupada Rizespor’u ağırlıyor

Adana Demirspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Rizespor ile bugün karşılaşıyor.
SABİT ÖZKESER / ÖZEL HABERİ Bu maçın son hazırlıklarını tamamlayarak, maç saatini beklemeye başlayan Adana Demirspor’da hedef galip gelerek tur atlamak. MAÇ BUGÜN 19.00’DA BAŞLAYACAK Dünya Kupası maçları dolayısıyla ara verilen liglerin ardından  bugün kupada Karadeniz ekibi Rizespor, Pazar günü de Karagümrük takımını  ağırlayacak olan Mavi-Lacivertli ekip Adana Demirspor, her iki kulvarda da iddialı. Teknik Direktör Montella yönetiminde hazırlıklarını gerçekleştiren Adana Demirspor’un bugün Yeni Adana Stadyumu’nda saat 19.00’da karşılaşacağı Rizespor maçını Mert Güzen, Süleyman Özay ve Yusuf Bozdoğan hakem üçlüsü yönetecek. Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında dördüncü hakem olarak ise Kutluhan Bilgiç görev alacak.  
Adana Demirspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Rizespor ile bugün karşılaşıyor.

SABİT ÖZKESER / ÖZEL HABERİ

Bu maçın son hazırlıklarını tamamlayarak, maç saatini beklemeye başlayan Adana Demirspor’da hedef galip gelerek tur atlamak.

MAÇ BUGÜN 19.00’DA BAŞLAYACAK

Dünya Kupası maçları dolayısıyla ara verilen liglerin ardından  bugün kupada Karadeniz ekibi Rizespor, Pazar günü de Karagümrük takımını  ağırlayacak olan Mavi-Lacivertli ekip Adana Demirspor, her iki kulvarda da iddialı. Teknik Direktör Montella yönetiminde hazırlıklarını gerçekleştiren Adana Demirspor’un bugün Yeni Adana Stadyumu’nda saat 19.00’da karşılaşacağı Rizespor maçını Mert Güzen, Süleyman Özay ve Yusuf Bozdoğan hakem üçlüsü yönetecek. Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında dördüncü hakem olarak ise Kutluhan Bilgiç görev alacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.