“Yaşama şansım belki de sensin !”
“Yaşama şansım belki de sensin !”
Yusuf Kerem, Derin Su, Asya Soylu ve Reşat Şevket gibi lösemi hastaları kendilerine “Umut Ol” çağrısında bulunarak,”Kan ve Kök Hücre Etkinliği”nde 3 tüp kan bağışı yapmasını istediler.
>> SABİT ÖZKESER
ADANALILAR’A ÇAĞRIDA BULUNDULAR
İYİLİK SENDE DERNEĞİ ile Kan Hastalıkları Federasyonu’nun 21 Aralık 2021 tarihinde Adana’da Duygu Cafe Kızılay Meydanı’nda saat 10.00’da başlayıp 20.00’ye kadar sürecek olan etkinlikle ilgili Adanalılar’a çağrı lösemili hastalarından geldi. “Ben Derin Su”, “Ben Yusuf Kerem” ve “Ben Asya Soylu” gibi çocuklar ile “Ben Polis Reşat Şevket” adlı kişiler fotoğraflarının yer aldığı el broşürler ile yaptıkları çağrıda, “Yaşama şansım belki de sensin” dediler.
“BELKİ DE GENETİK İKİZİ SİZSİNİZ”
“UMUT OL” çağrısını yapan hastalar, “Belki de genetik ikizi sizsiniz” diyerek, şunları söylediler: “Bizler seni bulamayız ama sen bizi bulabilirsin. Hayata sımsıkı tutunabilmemiz için 21 Aralık Duygu Cafe Kızılay Meydanı’na gelip, 3 tüp kan verebilirler. Bir ışık da siz tutun, bizi yalnız bırakmayın. Çünkü bizler ve küçük çocuklar olarak kanser ile tek başımıza mücadele edemeyiz.”
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
