“Yeni sezona en iyi şekilde hazırlanıyoruz”

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 27.07.2023 - 10:58, Güncelleme: 27.07.2023 - 10:58 1514+ kez okundu.
 

“Yeni sezona en iyi şekilde hazırlanıyoruz”

3.Futbol Ligi 4.Grupta şampiyonluğun güçlü adayı Adana 1954 FK, yeni sezon hazırlıklarını Teknik Direktör Adem Çağlayan nezaretinde devam ettiriyor.
Turuncu-Beyazlı ekibin Genel Kaptanı Burak Erdem, yeni sezona en iyi şekilde hazırlıklarını belirtirken 3.ligde Adana’yı en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi. 4 Ağustos’a kadar çalışmaları Adana’da devam ettireceklerini dile getiren Burak Erdem, 3 günlük iznin ardından Pozantı’da bir araya geleceklerini anlattı. Başkan Menderes Kutlu’nun önderliğinde lig öncesi güçlü bir takım oluşturduklarına dikkat çeken Genel Kaptan Burak Erdem, “Taraftarlarımızla daha güçlüyüz. İyi bir yolda ilerliyoruz. Takımımız her geçen gün iyiye doğru gidiyor. Futbolcularımızın antrenmanda gösterdikleri performans bizleri memnun ediyor. Lige bomba gibi gireceğiz” şeklinde konuştu.
3.Futbol Ligi 4.Grupta şampiyonluğun güçlü adayı Adana 1954 FK, yeni sezon hazırlıklarını Teknik Direktör Adem Çağlayan nezaretinde devam ettiriyor.

Turuncu-Beyazlı ekibin Genel Kaptanı Burak Erdem, yeni sezona en iyi şekilde hazırlıklarını belirtirken 3.ligde Adana’yı en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi. 4 Ağustos’a kadar çalışmaları Adana’da devam ettireceklerini dile getiren Burak Erdem, 3 günlük iznin ardından Pozantı’da bir araya geleceklerini anlattı.

Başkan Menderes Kutlu’nun önderliğinde lig öncesi güçlü bir takım oluşturduklarına dikkat çeken Genel Kaptan Burak Erdem, “Taraftarlarımızla daha güçlüyüz. İyi bir yolda ilerliyoruz. Takımımız her geçen gün iyiye doğru gidiyor. Futbolcularımızın antrenmanda gösterdikleri performans bizleri memnun ediyor. Lige bomba gibi gireceğiz” şeklinde konuştu.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.