YÜDAY 30 yaşında

Dünya (Web Sitesi) - Web Sitesi | 23.05.2024 - 12:55, Güncelleme: 23.05.2024 - 12:55 2881 kez okundu.
 

YÜDAY 30 yaşında

Yüreğir Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin (YÜDAY) Olağan Genel Kurulu 15 Mayıs Çarşamba günü yapıldı. YÜDAY’ın yaptığı genel kurulda, Divan Başkanlığını Dr. Alper Pişkin yaptı.
Genel kurulda, kısa bir konuşma yapan Kurucu Başkan İbrahim Akyürek “bu uzun zaman zarfı içerisinde başlangıçta ortaya koydukları amaç unsuru ve prensiplerden zerrece sapma göstermediklerini söyledi. Irk, mezhep,meslek grubu, yaşam tarzı ve siyasi tercihleri itibari ile farklı kesimlerdeki kişileri tanıştırma, kaynaştırma, sevinç ve hüzünlerini paylaştırma ve dost yapmanın memnuniyeti içindeyiz.” dedi. Yapılan seçimlerden sonra kurullara seçilen isimler şöyle oluştu: “İbrahim Akyürak (Yönetim Kurulu Başkanı), Necati Ortatepe (Başkan Yardımcısı), Dr. Adem Gündoğan (Başkan Yardımcısı), Ramazan Çakır (Genel Sekreter), Bilge Harun Akçalı (Muhasip),  Üyeler Prof.Dr. Turgut Çürük, Abdullah Zorlu, Ayla Emrahoğlu, Elmas Yıldırım, Zehra Yantır, Tansu Erkişi.  DENETİM KURULU Muhammet Karakılçık (Denetim Kurulu Başkanı), Ahmet Ersinadım (Üye), Miktat Adıyaman (Üye). DİSİPLİN KURULU: Dr.Alper Pişkin, Kazım Çetin, Prof.Dr.M.Kemal Batur.”       
Yüreğir Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin (YÜDAY) Olağan Genel Kurulu 15 Mayıs Çarşamba günü yapıldı. YÜDAY’ın yaptığı genel kurulda, Divan Başkanlığını Dr. Alper Pişkin yaptı.

Genel kurulda, kısa bir konuşma yapan Kurucu Başkan İbrahim Akyürek “bu uzun zaman zarfı içerisinde başlangıçta ortaya koydukları amaç unsuru ve prensiplerden zerrece sapma göstermediklerini söyledi. Irk, mezhep,meslek grubu, yaşam tarzı ve siyasi tercihleri itibari ile farklı kesimlerdeki kişileri tanıştırma, kaynaştırma, sevinç ve hüzünlerini paylaştırma ve dost yapmanın memnuniyeti içindeyiz.” dedi.

Yapılan seçimlerden sonra kurullara seçilen isimler şöyle oluştu:

“İbrahim Akyürak (Yönetim Kurulu Başkanı), Necati Ortatepe (Başkan Yardımcısı), Dr. Adem Gündoğan (Başkan Yardımcısı), Ramazan Çakır (Genel Sekreter), Bilge Harun Akçalı (Muhasip),  Üyeler Prof.Dr. Turgut Çürük, Abdullah Zorlu, Ayla Emrahoğlu, Elmas Yıldırım, Zehra Yantır, Tansu Erkişi.  DENETİM KURULU Muhammet Karakılçık (Denetim Kurulu Başkanı), Ahmet Ersinadım (Üye), Miktat Adıyaman (Üye). DİSİPLİN KURULU: Dr.Alper Pişkin, Kazım Çetin, Prof.Dr.M.Kemal Batur.” 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.