Yüksel Yeşilova güvenlik krizini de çözdü

Spor 03.10.2025 - 16:31, Güncelleme: 03.10.2025 - 17:11 1055 kez okundu.
 

Yüksel Yeşilova güvenlik krizini de çözdü

Adanaspor’da kriz üstüne kriz yaşanırken, tüm sorunların üstesinden gelmeye çalışan ve kulübün ceza almaması için göreve geldiği günden bu yana mücadele eden Adanaspor Teknik Direktörü Yüksel Yeşilova dün de parası ödenmediği gerekçesiyle stadyumda görev almayacağı öğrenilen güvenlik sorununu da çözdü. Bu arada Adanaspor’da Yardımcı Antrenör Bayram Özçiçek görevinden istifa ettiğini açıklarken, “Adanaspor’u yönetecek gerçek bir idari yapının bulunmaması, bu kararı almamda etkili oldu” dedi.
  SABİT ÖZKESER   YEŞİLOVA’NIN FEDAKARLIKLARI BİTMİYOR   Ergin Göreli başkanlığındaki Turuncu-Beyazlı ekip Adanaspor’da yönetimin ilgisizliği ve 200 milyon lirayı aşkın borcu bulunması ve  transfer tahtasını da açamazken, sahaya daha sonra sözleşme yaptığı genç oyuncularla çıkmak zorunda kalıyor. Şu ana kadar oynadığı tüm maçlarda farklı yenilen ve çok zor günler geçiren Adanaspor’da Teknik Direktör Yüksel Yeşilova, “Başkan Ergin Göreli ile sürekli telefon ile konuşuyoruz ama  verilen sözler maalesef yerine gelmiyor. Her gün yeni bir sıkıntı çıkıyor.. 3 aydır takımın yemek, otel, yol,elektrik, su,  temizlik ve diğer tüm masrafları cebimden karşılıyorum. Benim de gücüm bir yere kadar. Benim dışımda kimse sorumluluğu almıyor. Son olarak kulübün ceza almaması için güvenlik şirketi firmasına cebimden para ödedim ve bu hafta da maça çıkmasını sağlıyorum. Bunun dışında, tribündeki koltuklar kırılmış, bunun bile parasını benden istiyorlar. Kulüpte yaşanan tüm sorunlarla ilgili girişimlerde bulunarak, yetkililere ricada bulunuyorum. Bakalım ben daha nereye kadar dayanacağım ?” dedi. GENÇLER LİDER GEBZESPOR’U AĞIRLAYACAK Şu ana kadar oynadığı maçlarda 32 gol kalesinde gören ve bir gol atma becerisini gösteren Adanaspor yarın lider Güzide Gebze Spor  takımı ile karşı karşıya gelecek. Adanaspor’un maçını Asen Albayrak, Harun Günaydın ve Tolga Okumuş hakem üçlüsü yönetecek. Bu maçta dördüncü hakem ise Ramazan Doğanay görev alacak.
Adanaspor’da kriz üstüne kriz yaşanırken, tüm sorunların üstesinden gelmeye çalışan ve kulübün ceza almaması için göreve geldiği günden bu yana mücadele eden Adanaspor Teknik Direktörü Yüksel Yeşilova dün de parası ödenmediği gerekçesiyle stadyumda görev almayacağı öğrenilen güvenlik sorununu da çözdü. Bu arada Adanaspor’da Yardımcı Antrenör Bayram Özçiçek görevinden istifa ettiğini açıklarken, “Adanaspor’u yönetecek gerçek bir idari yapının bulunmaması, bu kararı almamda etkili oldu” dedi.

 

SABİT ÖZKESER

 

YEŞİLOVA’NIN FEDAKARLIKLARI BİTMİYOR

 

Ergin Göreli başkanlığındaki Turuncu-Beyazlı ekip Adanaspor’da yönetimin ilgisizliği ve 200 milyon lirayı aşkın borcu bulunması ve  transfer tahtasını da açamazken, sahaya daha sonra sözleşme yaptığı genç oyuncularla çıkmak zorunda kalıyor. Şu ana kadar oynadığı tüm maçlarda farklı yenilen ve çok zor günler geçiren Adanaspor’da Teknik Direktör Yüksel Yeşilova, “Başkan Ergin Göreli ile sürekli telefon ile konuşuyoruz ama  verilen sözler maalesef yerine gelmiyor. Her gün yeni bir sıkıntı çıkıyor.. 3 aydır takımın yemek, otel, yol,elektrik, su,  temizlik ve diğer tüm masrafları cebimden karşılıyorum. Benim de gücüm bir yere kadar. Benim dışımda kimse sorumluluğu almıyor. Son olarak kulübün ceza almaması için güvenlik şirketi firmasına cebimden para ödedim ve bu hafta da maça çıkmasını sağlıyorum. Bunun dışında, tribündeki koltuklar kırılmış, bunun bile parasını benden istiyorlar. Kulüpte yaşanan tüm sorunlarla ilgili girişimlerde bulunarak, yetkililere ricada bulunuyorum. Bakalım ben daha nereye kadar dayanacağım ?” dedi.

GENÇLER LİDER GEBZESPOR’U AĞIRLAYACAK

Şu ana kadar oynadığı maçlarda 32 gol kalesinde gören ve bir gol atma becerisini gösteren Adanaspor yarın lider Güzide Gebze Spor  takımı ile karşı karşıya gelecek. Adanaspor’un maçını Asen Albayrak, Harun Günaydın ve Tolga Okumuş hakem üçlüsü yönetecek. Bu maçta dördüncü hakem ise Ramazan Doğanay görev alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.