Terörsüz Türkiye Projesinin hedefe ulaşma noktasında Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayı Devlet Bahçeli, PKK’nın kurucusu Abdullah Öcalan’a önder, Ahmetlere göreve iade, Selahattin Demirtaş’a evine dönmeli çağrısını ısrarla sürdürmektedir. Nüfus hüviyet cüzdanına göre Adanalı olan Sayın Devlet Bahçeli’den Adana halkı Ahmetler göreve ve Zeydan Karalar da göreve dönmeli çağrısını beklemektedir.
Sayın Zeydan Karalar herkesin bildiği gibi hiç kusuru olmadan 212 gün Silivri’de cezaevinde yattıktan sonra mahkeme suçsuzluğuna karar vermiş ama göreve de henüz iade etmemiş. Kusursuz, mağdur edilen özgürlüğü ve makamı elinden alınan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zeydan Karalar’a değerli hemşerimiz MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin Ahmetlere sahip çıktığı gibi Sayın Karalar’a da sahip çıkması ve Sayın Karalar’ın makamına dönmesi Adana da bayram havası yaratır. Ama esas olan ise bir hakkın teslimi olur.
Bu nedenle Çukurova Press olarak Adana’nın sesi oluyoruz ve değerli hemşerimiz Sayın Devlet Bahçeli, Zeydan Karalar’ın da göreve verilmesi için haklı bir çağrıda bulunuyoruz. Umarız Adanalı olarak Sayın Devlet Bahçeli, Adana halkının bu sesine kulak verir ve bundan sonrada Zeydan Karalar da göreve dönmelidir çağrısını Adana halkı adına yapar.
