Adanalı 4 arkadaşın “Kardan Adam Yapma” başarısı

Yaşam (Web Sitesi) - Web Sitesi | 30.01.2023 - 11:43, Güncelleme: 30.01.2023 - 11:43 1214+ kez okundu.
 

Adanalı 4 arkadaşın “Kardan Adam Yapma” başarısı

Rize'ye bağlı Ayder ilçesinde bu yıl 15. si düzenlenen Kardan Adam Festivalinde Adana'dan giden 4 arkadaş, kardan adam yapma yarışmasında 3. oldu
Her yıl yenisi düzenlenen  ve içinde birden çok etkinliği barındıran, 7'den 70'e herkesin çok sevdiği bu festivale Türkiye'nin her yerinden ziyaretçiler akın etti.  Toplamda 2 gün süren ve içinde pek etkinliğin yer aldığı festivale Adana'dan Rize'ye giden 4 arkadaş Mahmut Esat Sarı, Muhammet Eren Sarı, Muhammet Emin Kundakçı, Talha Kundakçı' da katıldı. 4 arkadaş festivalde gerçekleşen kardan adam yapma yarışmasında, yaptıkları kardan adam ile 3. oldular.  Adana'dan Rizeye festivale katılmak için gittiklerini belirten arkadaşlar; "Adana'dan Rizeye kadar bu festivale katılmak için geldik. Onlarca kişinin katıldığı kardan adam festivaline bizde katılmak istedik. Adana'da kar yok diye bizi pek ciddiye almadılar ama yarışmaya katılan onlarca kişinin arasından adını Adanalı koyduğumuz kardan adamımız ile 3. olduk. Yarışma esnasında Adanalı'yı yaparken çok keyif aldık." şeklinde konuştular. 
Rize'ye bağlı Ayder ilçesinde bu yıl 15. si düzenlenen Kardan Adam Festivalinde Adana'dan giden 4 arkadaş, kardan adam yapma yarışmasında 3. oldu

Her yıl yenisi düzenlenen  ve içinde birden çok etkinliği barındıran, 7'den 70'e herkesin çok sevdiği bu festivale Türkiye'nin her yerinden ziyaretçiler akın etti. 

Toplamda 2 gün süren ve içinde pek etkinliğin yer aldığı festivale Adana'dan Rize'ye giden 4 arkadaş Mahmut Esat Sarı, Muhammet Eren Sarı, Muhammet Emin Kundakçı, Talha Kundakçı' da katıldı. 4 arkadaş festivalde gerçekleşen kardan adam yapma yarışmasında, yaptıkları kardan adam ile 3. oldular. 

Adana'dan Rizeye festivale katılmak için gittiklerini belirten arkadaşlar; "Adana'dan Rizeye kadar bu festivale katılmak için geldik. Onlarca kişinin katıldığı kardan adam festivaline bizde katılmak istedik. Adana'da kar yok diye bizi pek ciddiye almadılar ama yarışmaya katılan onlarca kişinin arasından adını Adanalı koyduğumuz kardan adamımız ile 3. olduk. Yarışma esnasında Adanalı'yı yaparken çok keyif aldık." şeklinde konuştular. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.