Balcalı sağlık turizminin merkezi oluyor

Sağlık 14.12.2022 - 11:15, Güncelleme: 16.01.2023 - 07:03 988+ kez okundu.
 

Balcalı sağlık turizminin merkezi oluyor

Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Murat Gündüz, Çukurova Pres Gazetesini ziyaret etti. Başhekim Gürbüz, “ Sağlık Bakanlığı ruhsatlı firmalar tarafından getirilen hastalara sağlık hizmeti vereceğiz.” dedi.
ALİ BOZ/ İMRAL ÜSKÜPLÜ / özel haberi Sağlıkta Adana’nın ismini öne çıkarmayı amaçladıklarını belirten Baş Hekim Prof. Dr. Gündüz şunları söyledi. “ Balcalı Hastanesi olarak bugüne kadar yapmış olduğumuz başarılı sağlık hizmetini daha da ileriye götürmek amacındayız. Balcalı olarak sağlık turizminin merkezi olacağız. Yurt dışından Sağlık Bakanlığı ruhsatı bulunan firmaların öncülük ederek Türkiye’ye getireceği hastalara sağlık hizmeti sunacağız. Böylelikle Adana’nın ismini öne çıkaracağız. Kısacası bilgi ve donanım ihraç edeceğiz ” Balcalı Hastanesinde günlük 4 bin hastaya polikinlik hizmeti verildiğini ifade eden Baş Hekim Prof. Dr. Gündüz şöyle konuştu. “ Günlük olarak 4 hastamıza polikinlik hizmeti vermekteyiz. Ayda 40 bin has demektir. Yıllık olarak bir milyon hastamıza polikilinik hizmeti vermekteyiz. Aslında refakatçi, ziyaretçiler ve yatan hastaya bakacak olursan 2 milyon 500 insanımıza sağlık hizmeti vermekteyiz. İnsanlarımızın sağlığı bizim için çok önemlidir.”
Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Murat Gündüz, Çukurova Pres Gazetesini ziyaret etti. Başhekim Gürbüz, “ Sağlık Bakanlığı ruhsatlı firmalar tarafından getirilen hastalara sağlık hizmeti vereceğiz.” dedi.

ALİ BOZ/ İMRAL ÜSKÜPLÜ / özel haberi

Sağlıkta Adana’nın ismini öne çıkarmayı amaçladıklarını belirten Baş Hekim Prof. Dr. Gündüz şunları söyledi. “ Balcalı Hastanesi olarak bugüne kadar yapmış olduğumuz başarılı sağlık hizmetini daha da ileriye götürmek amacındayız. Balcalı olarak sağlık turizminin merkezi olacağız. Yurt dışından Sağlık Bakanlığı ruhsatı bulunan firmaların öncülük ederek Türkiye’ye getireceği hastalara sağlık hizmeti sunacağız. Böylelikle Adana’nın ismini öne çıkaracağız. Kısacası bilgi ve donanım ihraç edeceğiz ”

Balcalı Hastanesinde günlük 4 bin hastaya polikinlik hizmeti verildiğini ifade eden Baş Hekim Prof. Dr. Gündüz şöyle konuştu. “ Günlük olarak 4 hastamıza polikinlik hizmeti vermekteyiz. Ayda 40 bin has demektir. Yıllık olarak bir milyon hastamıza polikilinik hizmeti vermekteyiz. Aslında refakatçi, ziyaretçiler ve yatan hastaya bakacak olursan 2 milyon 500 insanımıza sağlık hizmeti vermekteyiz. İnsanlarımızın sağlığı bizim için çok önemlidir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.