Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay: Çukurova’yı 6 ayda parlatacağız

Yerel 13.05.2024 - 10:40, Güncelleme: 13.05.2024 - 10:40 6532+ kez okundu.
 

Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay: Çukurova’yı 6 ayda parlatacağız

Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, ilçelerinin en önemli sorununun yol ve temizlik olduğunu vurgulayarak, “Halkımıza söz verdiğimiz gibi Çukurova’yı 6 ayda parlatacağız” dedi. Görevi 1 milyar lira borçla devraldıklarını belirten Başkan Kozay, “Bu borç sorununu gençliğimiz ve enerjimizle aşacağız” diye konuştu.
>> SABİT ÖZKESER   “HİÇ BOŞ DURMAYACAĞIZ” Yoğun bir ziyaretçi akını içerisinde Çukurova Press ekibi olarak  biz de Yönetim Kurulu Başkanı Engin Kanber ile birlikte Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay’a “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulunduk. Çukurova ile ilgili sorularımızı yanıtlayan Başkan Kozay, “Hiç boş durmayacağız. Çukurova halkına söz verdiğimiz gibi gece-gündüz durmadan onlarla birlikte sahada ekip arkadaşlarımızla, yol arkadaşlarımızla, emekçilerimizle birlikte mücadele ederek sorunların üstesinden geleceğiz. Birlik ve beraberlikle zor günleri aşacağız” dedi. “TASARRUF MODUNA” GEÇTİK Çukurova ve Adana halkının içini ferah tutmasını isteyen Belediye Başkanı Kozay, “Emrah Kardeşleri burada ve 7/24 saat durmadan çalışacaktır. En  önceliğimiz tasarruf. Şu anda Çukurova Belediyesi tamamen tasarruf moduna geçti. Bu tasarruf modu da darboğazdan çıkana kadar devam edecek. Her şeyimize dikkat edeceğiz. Yeni projeler üreteceğiz. Bu yarattığımız projelerde belediyeye gelir sağlayacağız. Bu yarattığımız gelirlerimizle hem borcumuzu ödeyeceğiz hem de halkımıza hizmet olarak geri döndereceğiz” diye konuştu. “HER GÜN SABAH 8, AKŞAM 5 SOKAKTA OLACAĞIM” Ziyaretlerin tamamlanmasıyla birlikte bir hafta sonra her gün sahada ve sokakta olacağını da anlatan Kozay, “Temizlik işlerimizle, park bahçelerle, yol işlerimizle birlikte ben de sabah 8, akşam 5 sokakta olacağım. Çukurova’nın en önemli sorunu  bir kere her şeyden önce yol ve temizliktir. Bunu en başında kampanya döneminde de söylemiştik. Bu  tabii ki benim sadece  gördüğüm, tespit ettiğim değil, bütün halkın hissettiği bir şey. Biz ilk olarak 6 ayda bu yol ve  temizlik işini çözeceğiz’ dedik. Halkımıza böyle bir söz verdik. Bu kadar borcumuz olmasına karşın, bu kadar dar boğazın içerisinde olmamıza rağmen tekrar söylüyorum; gençliğimizle, enerjimizle söz verdiğimiz gibi Çukurova’yı 6 ayda parlatacağız” dedi.    
Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, ilçelerinin en önemli sorununun yol ve temizlik olduğunu vurgulayarak, “Halkımıza söz verdiğimiz gibi Çukurova’yı 6 ayda parlatacağız” dedi. Görevi 1 milyar lira borçla devraldıklarını belirten Başkan Kozay, “Bu borç sorununu gençliğimiz ve enerjimizle aşacağız” diye konuştu.

>> SABİT ÖZKESER

 

“HİÇ BOŞ DURMAYACAĞIZ”

Yoğun bir ziyaretçi akını içerisinde Çukurova Press ekibi olarak  biz de Yönetim Kurulu Başkanı Engin Kanber ile birlikte Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay’a “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulunduk. Çukurova ile ilgili sorularımızı yanıtlayan Başkan Kozay, “Hiç boş durmayacağız. Çukurova halkına söz verdiğimiz gibi gece-gündüz durmadan onlarla birlikte sahada ekip arkadaşlarımızla, yol arkadaşlarımızla, emekçilerimizle birlikte mücadele ederek sorunların üstesinden geleceğiz. Birlik ve beraberlikle zor günleri aşacağız” dedi.

“TASARRUF MODUNA” GEÇTİK

Çukurova ve Adana halkının içini ferah tutmasını isteyen Belediye Başkanı Kozay, “Emrah Kardeşleri burada ve 7/24 saat durmadan çalışacaktır. En  önceliğimiz tasarruf. Şu anda Çukurova Belediyesi tamamen tasarruf moduna geçti. Bu tasarruf modu da darboğazdan çıkana kadar devam edecek. Her şeyimize dikkat edeceğiz. Yeni projeler üreteceğiz. Bu yarattığımız projelerde belediyeye gelir sağlayacağız. Bu yarattığımız gelirlerimizle hem borcumuzu ödeyeceğiz hem de halkımıza hizmet olarak geri döndereceğiz” diye konuştu.

“HER GÜN SABAH 8, AKŞAM 5 SOKAKTA OLACAĞIM”

Ziyaretlerin tamamlanmasıyla birlikte bir hafta sonra her gün sahada ve sokakta olacağını da anlatan Kozay, “Temizlik işlerimizle, park bahçelerle, yol işlerimizle birlikte ben de sabah 8, akşam 5 sokakta olacağım. Çukurova’nın en önemli sorunu  bir kere her şeyden önce yol ve temizliktir. Bunu en başında kampanya döneminde de söylemiştik. Bu  tabii ki benim sadece  gördüğüm, tespit ettiğim değil, bütün halkın hissettiği bir şey. Biz ilk olarak 6 ayda bu yol ve  temizlik işini çözeceğiz’ dedik. Halkımıza böyle bir söz verdik. Bu kadar borcumuz olmasına karşın, bu kadar dar boğazın içerisinde olmamıza rağmen tekrar söylüyorum; gençliğimizle, enerjimizle söz verdiğimiz gibi Çukurova’yı 6 ayda parlatacağız” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.