BERKAN ÇAYIRCI yuvada kaldı

Spor 16.10.2026 - 15:05, Güncelleme: 16.10.2026 - 15:05 400 kez okundu.
 

BERKAN ÇAYIRCI yuvada kaldı

Adı bir çok kulüple anılan ve kendisine yapılan tüm transfer teklifleri geri çeviren Berkan Çayırcı, kulübü Çukurova Press Havuzlubahçespor’da kaldı.
“TAKIMIMIN BAŞARISI İÇİN DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIM”  Adana 1. Amatör Futbol Ligi’nde bu sezon mücadele edecek olan Çukurova Press Havuzlubahçespor’da fedakarlık yaparak yuvada kalan başarılı oyuncu Berkan Çayırcı, “Kulübümde kalmaktan dolayı çok mutluyum. Bu takımın başarılı olması için elimden geleni fazlasıyla yapacağım” dedi.  Güçlü fiziği ile dikkat çeken sol ayaklı stoper oyuncu Berkan Çayırcı, zaman zaman attığı gollerle de öne çıkıyordu.
Adı bir çok kulüple anılan ve kendisine yapılan tüm transfer teklifleri geri çeviren Berkan Çayırcı, kulübü Çukurova Press Havuzlubahçespor’da kaldı.

“TAKIMIMIN BAŞARISI İÇİN

DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIM”

 Adana 1. Amatör Futbol Ligi’nde bu sezon mücadele edecek olan Çukurova Press Havuzlubahçespor’da fedakarlık yaparak yuvada kalan başarılı oyuncu Berkan Çayırcı, “Kulübümde kalmaktan dolayı çok mutluyum. Bu takımın başarılı olması için elimden geleni fazlasıyla yapacağım” dedi.  Güçlü fiziği ile dikkat çeken sol ayaklı stoper oyuncu Berkan Çayırcı, zaman zaman attığı gollerle de öne çıkıyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.