“Bu çileye artık son verilsin”

Yerel 15.04.2024 - 11:08, Güncelleme: 15.04.2024 - 11:08 2431 kez okundu.
 

“Bu çileye artık son verilsin”

Adana'nın en büyük mezarlığından biri olan Kabasakal Mezarlık yolunda tam bir trafik çilesi yaşanıyor. Sürücü Kurslarının istilası ve ön giriş kısmında ki kavşakta ışık olmaması nedeni ile sürücü vatandaşlar büyük sıkıntılar yaşamak zorunda kaldıklarını vurgularken, “Bu çileye artık son verilsin” diye tepkilerini dile getirdi.
SABİT ÖZKESER   “KENDİLERİYLE BİRLİKTE HERKESİN CANINI TEHLİKEYE ATIYORLAR” Özelikle bayramlarda mezar ziyareti gerçekleştiren vatandaşlar büyük sıkıntılar yaşamak zorunda bırakılıyor. Kabasakal Mezarlığı giriş kısmındaki kavşakta ışık olmaması genelde trafik kazalarına da sebebiyet veriyor. Bu açıdan vatandaşlardan yoğun bir şekilde gelen talepler her geçen gün artarak devam ediyor. Özelikle sürücü kurslarının eğitim alanı olarak Kabasakal yolunu yoğun olarak kullanmalarına ve Kabasakal girişi kavşağının olmamasına isyan eden vatandaşlar, “Bu yıl tehlikeli bir şekilde kullanılıyor ve yoğun trafik nedeniyle,  sürücü adayları  hem kendilerini hem de diğer vatandaşları tehlikeye atıyor” dediler. “YETKİLİLER BİR AN ÖNCE  ÖNLEM ALMALI” Vatandaşlar, “Adana’daki sürücü kursları, sürücü adaylarının eğitimlerini genelde bu yolda veriyorlar. Burada normal trafik tehlikeye düştüğü gibi cenazesi olanlar veya mezarlığı ziyaret etmek isteyenler de çok zor durumda kalıyor. Sürücü adayları için güzergahlar  yeniden güncellenmeli ve trafiğin yoğun olmadığı yerlerde parkurlar belirlenmeli. Hem sürücü adaylarını hem de bütün trafikte  yer alan kişilerin can ve mal güvenliğinin tehlikeye düşmemesi için yetkililerden bir an önce önlem almalarını istiyoruz” diye konuştular.      
Adana'nın en büyük mezarlığından biri olan Kabasakal Mezarlık yolunda tam bir trafik çilesi yaşanıyor. Sürücü Kurslarının istilası ve ön giriş kısmında ki kavşakta ışık olmaması nedeni ile sürücü vatandaşlar büyük sıkıntılar yaşamak zorunda kaldıklarını vurgularken, “Bu çileye artık son verilsin” diye tepkilerini dile getirdi.

SABİT ÖZKESER

 

“KENDİLERİYLE BİRLİKTE HERKESİN

CANINI TEHLİKEYE ATIYORLAR”

Özelikle bayramlarda mezar ziyareti gerçekleştiren vatandaşlar büyük sıkıntılar yaşamak zorunda bırakılıyor. Kabasakal Mezarlığı giriş kısmındaki kavşakta ışık olmaması genelde trafik kazalarına da sebebiyet veriyor. Bu açıdan vatandaşlardan yoğun bir şekilde gelen talepler her geçen gün artarak devam ediyor. Özelikle sürücü kurslarının eğitim alanı olarak Kabasakal yolunu yoğun olarak kullanmalarına ve Kabasakal girişi kavşağının olmamasına isyan eden vatandaşlar, “Bu yıl tehlikeli bir şekilde kullanılıyor ve yoğun trafik nedeniyle,  sürücü adayları  hem kendilerini hem de diğer vatandaşları tehlikeye atıyor” dediler.

“YETKİLİLER BİR AN ÖNCE

 ÖNLEM ALMALI”

Vatandaşlar, “Adana’daki sürücü kursları, sürücü adaylarının eğitimlerini genelde bu yolda veriyorlar. Burada normal trafik tehlikeye düştüğü gibi cenazesi olanlar veya mezarlığı ziyaret etmek isteyenler de çok zor durumda kalıyor. Sürücü adayları için güzergahlar  yeniden güncellenmeli ve trafiğin yoğun olmadığı yerlerde parkurlar belirlenmeli. Hem sürücü adaylarını hem de bütün trafikte  yer alan kişilerin can ve mal güvenliğinin tehlikeye düşmemesi için yetkililerden bir an önce önlem almalarını istiyoruz” diye konuştular.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.