Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin : Üzerimize düşen görev neyse yapmaya hazırız

Spor 05.07.2023 - 11:28, Güncelleme: 05.07.2023 - 11:28 1819+ kez okundu.
 

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin : Üzerimize düşen görev neyse yapmaya hazırız

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, önceki gün elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında büyük zarar gören TSYD Adana Şubesi Nihat Geven Dinlenme Tesisleri’ni ziyaret ederek “Geçmiş olsun” dileğinde bulundu.
“TSYD BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ” Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi Başkanı Kerim Hoşfikirer ve yönetim kurulu üyeleri ile diğer gazeteciler tarafından karşılanan Başkan Çetin,  “TSYD bizim için çok değerli.  Bütün basın bizim için çok değerli. Sağ olun Çukurova Belediyespor Kulübüne de çok büyük destekler veriyorsunuz. Spor basın mensupları, yazarları her zaman yanımızda oldu. Çok teşekkür ederiz.Böyle zamanlarda da elbette ki bizim görevimiz de sizlerin yanında olmak. Üzerimize düşen göre neyse biz yapmaya hazırız.Ben inanıyorum ki;  herkes bu konuya duyarlı davranacaktır. Herkes elinden geleni yapacaktır. Çok daha güzel yere sizleri kavuşturacağız” dedi. Ziyaretteki konuşmasında  elektrik kesintilerine de değinen Başkan Çetin, “Bu elektrik kesintileri insanları canından bezdirdi. Biraz altyapıya önem vermeleri lazım, trafoların sayısı artması lazım” diye konuştu. “ELEKTRİK KESİNTİLERİ İNSANLARI CANINDAN BEZDİRDİ” Başkan Soner Çetin, “Biz de belediye olarak ENERJİSA ve TEDAŞ’a trafo yeri verilmesi konusunda gerekli hassasiyeti gösteriyoruz. Yeter ki yatırım yapılsın. Elektrik kesintileri olup birden bire yüksek voltajla  cereyan gelince  bu tür yangınlara maalesef sebep olabiliyor. Bu konunun ciddi araştırılması lazım. İtfaiyenin de ciddi tahkikat yapacağına inanıyordum. Bu işte bir kusur varsa, kusuru olanlar da bunun bedelini ödemeli. Ama bize düşen ne var ise TSYD için elimizden gelen her şeyi  belediyelerin imkanları dahilinde yaparız. İnanıyorum ki; bütün belediyeler kurumlar da bu konuya hassas  yaklaşacaktır. İnşallah en kısa sürede çok güzel çok daha yeni bir tesise kavuşursunuz. Tadilat, tamirat yapılır. Gördüm ki gazeteci arkadaşlar da işçi gibi çalışıyor, duygulandım. Helal olsun, tebrik ederim. Bu hepimizin sorunudur,  sadece sizin sorunuz değil” dedi. “SONER ÇETİN ADANA İÇİN BİR ŞANSTTIR” TSYD Adana Şubesi Başkanı Kerim Hoşfikirer ise, sporun gülen yüzü olan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i yanlarında görmenin mutluluğunu yaşadığını vurgularken, “Başkanımız sportif faaliyetlerin hepsinde Başkan Soner Çetin’i görmemek mümkün değil. Adana  için bir şans olduğunu her platformda söylüyorum. Her sportif faaliyetlerin başlangıcında yer alıyor. Adana’ya gerek küçük yaştaki çocuklarımıza yüzme kursları, futbol okulları, ayrıca voleybol  bilindiği gibi Sultanlar Ligi’ni Adana’ya getiren ve Adana’yı Türkiye’nin markası haline getiren bir başkan. Tabii ki böyle başkana sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Genelde de  Büyükşehir ve Seyhan Belediye Başkanımızdan da çok memnunuz” diye konuştu. >> SABİT ÖZKESER                
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, önceki gün elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında büyük zarar gören TSYD Adana Şubesi Nihat Geven Dinlenme Tesisleri’ni ziyaret ederek “Geçmiş olsun” dileğinde bulundu.

TSYD BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ”

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi Başkanı Kerim Hoşfikirer ve yönetim kurulu üyeleri ile diğer gazeteciler tarafından karşılanan Başkan Çetin,  “ TSYD bizim için çok değerli.  Bütün basın bizim için çok değerli. Sağ olun Çukurova Belediyespor Kulübüne de çok büyük destekler veriyorsunuz. Spor basın mensupları, yazarları her zaman yanımızda oldu. Çok teşekkür ederiz.Böyle zamanlarda da elbette ki bizim görevimiz de sizlerin yanında olmak. Üzerimize düşen göre neyse biz yapmaya hazırız.Ben inanıyorum ki;  herkes bu konuya duyarlı davranacaktır. Herkes elinden geleni yapacaktır. Çok daha güzel yere sizleri kavuşturacağız” dedi. Ziyaretteki konuşmasında  elektrik kesintilerine de değinen Başkan Çetin, “Bu elektrik kesintileri insanları canından bezdirdi. Biraz altyapıya önem vermeleri lazım, trafoların sayısı artması lazım” diye konuştu.

“ELEKTRİK KESİNTİLERİ İNSANLARI CANINDAN BEZDİRDİ”

Başkan Soner Çetin, “Biz de belediye olarak ENERJİSA ve TEDAŞ’a trafo yeri verilmesi konusunda gerekli hassasiyeti gösteriyoruz. Yeter ki yatırım yapılsın. Elektrik kesintileri olup birden bire yüksek voltajla  cereyan gelince  bu tür yangınlara maalesef sebep olabiliyor. Bu konunun ciddi araştırılması lazım. İtfaiyenin de ciddi tahkikat yapacağına inanıyordum. Bu işte bir kusur varsa, kusuru olanlar da bunun bedelini ödemeli. Ama bize düşen ne var ise TSYD için elimizden gelen her şeyi  belediyelerin imkanları dahilinde yaparız. İnanıyorum ki; bütün belediyeler kurumlar da bu konuya hassas  yaklaşacaktır. İnşallah en kısa sürede çok güzel çok daha yeni bir tesise kavuşursunuz. Tadilat, tamirat yapılır. Gördüm ki gazeteci arkadaşlar da işçi gibi çalışıyor, duygulandım. Helal olsun, tebrik ederim. Bu hepimizin sorunudur,  sadece sizin sorunuz değil” dedi.

“SONER ÇETİN ADANA İÇİN BİR ŞANSTTIR”

TSYD Adana Şubesi Başkanı Kerim Hoşfikirer ise, sporun gülen yüzü olan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i yanlarında görmenin mutluluğunu yaşadığını vurgularken, “Başkanımız sportif faaliyetlerin hepsinde Başkan Soner Çetin’i görmemek mümkün değil. Adana  için bir şans olduğunu her platformda söylüyorum. Her sportif faaliyetlerin başlangıcında yer alıyor. Adana’ya gerek küçük yaştaki çocuklarımıza yüzme kursları, futbol okulları, ayrıca voleybol  bilindiği gibi Sultanlar Ligi’ni Adana’ya getiren ve Adana’yı Türkiye’nin markası haline getiren bir başkan. Tabii ki böyle başkana sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Genelde de  Büyükşehir ve Seyhan Belediye Başkanımızdan da çok memnunuz” diye konuştu. >> SABİT ÖZKESER

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.