Kaplan’da Malatyaspor hazırlığı

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 20.01.2023 - 10:32, Güncelleme: 20.01.2023 - 10:32 1663+ kez okundu.
 

Kaplan’da Malatyaspor hazırlığı

Spor Toto 1. Lig’in 21. haftasında Adanaspor, sahasında Pazar günü akşam oynayacağı Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla devam etti.
Çatalan Tesisleri'ndeki idman, Teknik Direktör Kemal Kılıç yönetiminde gerçekleşti. MAÇI FATİH TOKAİL YÖNETECEK Topla ısınma hareketleriyle ile başlayan antrenman, pas çalışması devam etti. Yeni Malatyaspor maçının taktik çalışmasının ardından antrenman, çift kale maç ile son buldu. Adanaspor’un Pazar günü Yeni Adana Stadyumu’nda saat 19.00’da karşılaşacağı maçı Fatih Tokail, Güner Mumcu ve Muhammet Ali Doğan hakem üçlüsü yönetecek. Bu maçta dördüncü hakem olarak Reşat Onur Coşkunses görev alacak. 
Spor Toto 1. Lig’in 21. haftasında Adanaspor, sahasında Pazar günü akşam oynayacağı Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla devam etti.

Çatalan Tesisleri'ndeki idman, Teknik Direktör Kemal Kılıç yönetiminde gerçekleşti.

MAÇI FATİH TOKAİL YÖNETECEK

Topla ısınma hareketleriyle ile başlayan antrenman, pas çalışması devam etti. Yeni Malatyaspor maçının taktik çalışmasının ardından antrenman, çift kale maç ile son buldu. Adanaspor’un Pazar günü Yeni Adana Stadyumu’nda saat 19.00’da karşılaşacağı maçı Fatih Tokail, Güner Mumcu ve Muhammet Ali Doğan hakem üçlüsü yönetecek. Bu maçta dördüncü hakem olarak Reşat Onur Coşkunses görev alacak. 

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.