“Karataş için hizmeti birlik içerisinde yürüteceğiz”

Yerel (Web Sitesi) - Web Sitesi | 31.10.2023 - 13:34, Güncelleme: 31.10.2023 - 13:34 2809+ kez okundu.
 

“Karataş için hizmeti birlik içerisinde yürüteceğiz”

Karataş Kültür ve Turizm Platformu aylık toplantısını yaptı.
Platform üyesi Eda Ünlü Sağdıç’ın ev sahipliğinde yapılan toplantıya yeni göreve başlayan İlçe Kaymakamı Necati Aktan, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Üsteğmen Murat Keskin, İlçe Emniyet Amiri Muhammet Eren Güven, Liman başkanı Coşkun Sayar, Halk Eğitim Müdürü Bayram Işık, Siyasi Partilerin ve diğer Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Platform Başkanı Tevfik Kısacık ve üyeler katıldı. Sıcak bir ortamda geçen toplantıda yeni göreve başlayan Kaymakam Necati Aktan, üyelerle tanışmasının ardından ilçedeki sorunlar, çözüm önerileri, kısa, orta ve uzun vadede neler yapılabilir, hangi projeler uygulanabilir noktasında platform üyelerinin düşünce, görüş ve önerilerini dinleyerek notlar aldı. Kültür ve Turizm Platformunun nazik daveti için teşekkür ettiğini ifade eden Kaymakam Necati Aktan, Karataş için hizmeti birlik ve beraberlik içerisinde yürüteceklerini vurgulayarak tüm katılımcıların Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı. Her ay mutlaka bir istişare toplantısı yaptıklarını belirten Kültür ve Turizm Platformu Başkanı Tevfik Kısacık ise görevine yeni başlayan Kaymakam Necati Aktan’a başarılar dileyerek Platform olarak Karataş’a hizmette her zaman kamu idaresinin yanında olduklarını ifade etti. Karataş ile ilgili çok elzem konuları gündeme getirerek farkındalık yaratmaya çalıştıklarını vurgulayan Kısacık “Davetimize icabet ederek toplantımıza katılma  nezaketini gösteren başta ilçe Kaymakamımız olmak üzere kamu kurumlarının yöneticilerine, Siyasi Partilerin ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile Platform üyelerine teşekkür ediyorum, Cumhuriyetimizin 100. Yılı nedeniyle sizlerin ve tüm Karataşlıların Bayramını kutluyorum” dedi.    
Karataş Kültür ve Turizm Platformu aylık toplantısını yaptı.

Platform üyesi Eda Ünlü Sağdıç’ın ev sahipliğinde yapılan toplantıya yeni göreve başlayan İlçe Kaymakamı Necati Aktan, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Üsteğmen Murat Keskin, İlçe Emniyet Amiri Muhammet Eren Güven, Liman başkanı Coşkun Sayar, Halk Eğitim Müdürü Bayram Işık, Siyasi Partilerin ve diğer Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Platform Başkanı Tevfik Kısacık ve üyeler katıldı.

Sıcak bir ortamda geçen toplantıda yeni göreve başlayan Kaymakam Necati Aktan,

üyelerle tanışmasının ardından ilçedeki sorunlar, çözüm önerileri, kısa, orta ve uzun vadede neler yapılabilir, hangi projeler uygulanabilir noktasında platform üyelerinin düşünce, görüş ve önerilerini dinleyerek notlar aldı. Kültür ve Turizm Platformunun nazik daveti için teşekkür ettiğini ifade eden Kaymakam Necati Aktan, Karataş için hizmeti birlik ve beraberlik içerisinde yürüteceklerini vurgulayarak tüm katılımcıların Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

Her ay mutlaka bir istişare toplantısı yaptıklarını belirten Kültür ve Turizm Platformu

Başkanı Tevfik Kısacık ise görevine yeni başlayan Kaymakam Necati Aktan’a başarılar dileyerek Platform olarak Karataş’a hizmette her zaman kamu idaresinin yanında olduklarını ifade etti. Karataş ile ilgili çok elzem konuları gündeme getirerek farkındalık yaratmaya çalıştıklarını vurgulayan Kısacık “Davetimize icabet ederek toplantımıza katılma  nezaketini gösteren başta ilçe Kaymakamımız olmak üzere kamu kurumlarının yöneticilerine, Siyasi Partilerin ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile Platform üyelerine teşekkür ediyorum, Cumhuriyetimizin 100. Yılı nedeniyle sizlerin ve tüm Karataşlıların Bayramını kutluyorum” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.