Karataş için toplandılar

Yerel (Web Sitesi) - Web Sitesi | 26.06.2023 - 11:43, Güncelleme: 26.06.2023 - 11:43 2135+ kez okundu.
 

Karataş için toplandılar

Karataş Kültür ve Turizm Platformu Kurban Bayramı öncesi toplandı. Platform Başkan Yardımcısı Cemal Aytekin ev sahipliğinde yapılan toplantıya Başkan Teyfik Kısacık ve Platform üyeleri katıldı.
Kahramanmaraş merkezli depremden sonra ilk defa toplandıklarına vurgu yapan Karataş Kültür ve Turizm Platformu Başkanı Teyfik Kısacık, “Kurban Bayramı öncesi Karataşımız için hem yapılacak işleri planlamak ve bu konuda görüş alışverişinde bulunmak, hem de üyelerimizle hasret gidermek için bir araya geldik” dedi. Toplantıda Platform üyeleri turizm mevsimine girdiğimiz yaz dönemi ile birlikte ilçenin muhtelif sorunlarını dile getirerek önümüzdeki toplantılarda ilgili kamu kurumları ile belediyeler nezdinde girişimlerde bulunma konusunda fikir birliğine vardılar.  
Karataş Kültür ve Turizm Platformu Kurban Bayramı öncesi toplandı. Platform Başkan Yardımcısı Cemal Aytekin ev sahipliğinde yapılan toplantıya Başkan Teyfik Kısacık ve Platform üyeleri katıldı.

Kahramanmaraş merkezli depremden sonra ilk defa toplandıklarına vurgu yapan Karataş Kültür ve Turizm Platformu Başkanı Teyfik Kısacık, “Kurban Bayramı öncesi Karataşımız için hem yapılacak işleri planlamak ve bu konuda görüş alışverişinde bulunmak, hem de üyelerimizle hasret gidermek için bir araya geldik” dedi.

Toplantıda Platform üyeleri turizm mevsimine girdiğimiz yaz dönemi ile birlikte ilçenin muhtelif sorunlarını dile getirerek önümüzdeki toplantılarda ilgili kamu kurumları ile belediyeler nezdinde girişimlerde bulunma konusunda fikir birliğine vardılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.