Karataş’ın gelişimi için toplandılar

Yerel (Web Sitesi) - Web Sitesi | 07.08.2023 - 10:59, Güncelleme: 07.08.2023 - 10:59 1892+ kez okundu.
 

Karataş’ın gelişimi için toplandılar

Karataş Kültür ve Turizm Platformu aylık toplantısını yaptı. Platform üyesi Ferdi Kavak’ın ev sahipliğinde yapılan toplantıya başkan Teyfik Kısacık ve üyelerin yanısıra Liman başkanı Coşkun Sayar da katıldı.
Kültür ve Turizm Platformu başkanı Teyfik Kısacık, Karataş’ın gelişmesi ve kalkınması için Platform olarak çaba gösterdiklerini, gündeme getirdikleri konuların takipçisi olduklarını, olumlu gelişmelerin yanı sıra bir takım olumsuzlukları da gündeme getirerek ilgililerine ilettiklerini belirterek, yapılan çalışmalarla kamuoyunda farkındalık yarattıklarını ifade etti. Kahvaltılı toplantıda bir araya gelen Platform üyelerince; turizm sezonunun içinde olunması nedeniyle Karataş’ta turizmi geliştirmek, ilçeyi tercih edenturistlerin diğer turizm beldelerine yönelmemesi için yerel yönetim ve diğerkamu görevlileri ile sivil toplum kuruluşları ve sektöre hizmet eden diğer paydaşların çaba göstermesi gereği üzerinde duruldu. Turizm sezonunda özellikle yol denetimlerinin gelen misafirleri sıkmadan, esnetilerek yapılması hususunda ilgililerin çaba göstermesi temennisinde bulunuldu.  
Karataş Kültür ve Turizm Platformu aylık toplantısını yaptı. Platform üyesi Ferdi Kavak’ın ev sahipliğinde yapılan toplantıya başkan Teyfik Kısacık ve üyelerin yanısıra Liman başkanı Coşkun Sayar da katıldı.

Kültür ve Turizm Platformu başkanı Teyfik Kısacık, Karataş’ın gelişmesi ve kalkınması için Platform olarak çaba gösterdiklerini, gündeme getirdikleri konuların takipçisi olduklarını, olumlu gelişmelerin yanı sıra bir takım olumsuzlukları da gündeme getirerek ilgililerine ilettiklerini belirterek, yapılan çalışmalarla kamuoyunda farkındalık yarattıklarını ifade etti.

Kahvaltılı toplantıda bir araya gelen Platform üyelerince; turizm sezonunun içinde olunması nedeniyle Karataş’ta turizmi geliştirmek, ilçeyi tercih edenturistlerin diğer turizm beldelerine yönelmemesi için yerel yönetim ve diğerkamu görevlileri ile sivil toplum kuruluşları ve sektöre hizmet eden diğer paydaşların çaba göstermesi gereği üzerinde duruldu. Turizm sezonunda özellikle yol denetimlerinin gelen misafirleri sıkmadan, esnetilerek yapılması hususunda ilgililerin çaba göstermesi temennisinde bulunuldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.